Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
triki jel si videla na hipodromu snježanu dakić sa ćerunom malom laurom?

- - - - - - - - - -

diki otkad sam ti reko da sam se šalijo, te da nisam policajatz, samo ti nisi video

- - - - - - - - - -

ali imam inofmacije :malav:
nijesi policajac vec si inspektor :malav:
Ono kad u redu za kasu skontas da ti je novcanik ostao u drugoj torbi :roll: Pera kojot super genije
Dobro nije bilo posle kucanja
To je jedna od prednosti kad zivis u malom gradu u kom si rodjen, u koju god radnju da udjes, i da ti se desi da zaboravis ili nemas, bude samo:"Ma uzmi sta hoces, donesi kad ti bude usput." :)

Tema: od 9 smo na nogama... danas me krenulo... puj puj...
Prvo me sinoc podseti kuma da izvadim hormone stitne... sutra idem na kontrolu, posle 3-4 godine...
Jutros nazovem, pitam kad budu gotovi, kaze do uvece. Super. Pitam jel malenoj gotova urinokultura(prosli put bila 60.000 :( ), kaze jeste , Bakterioloski Negativan :eek: :srecan: izgleda onaj sirup pomaze
Bucnem malenu u kolica u 9 i przi... zavucem ruku da ostavim kljuc u dzep od kolica, kad 1000 din :super:
Jos kad bi danas bila plata... onda bi bas bio dobar dan... jer sutra kad krenem ode pola plate na preglede i analize :aha:
I rucak imam gotov... :)

- - - - - - - - - -

Bili na rodjusu, jeli torte... mala zaspala u kolicima nazad... danas jedno 7-8 km presla gurajuci

- - - - - - - - - -

štomu dođe isto, samo što je pametan policajac

et tema....kuvam drugu kafu

s obzirom na nivo kriminala u srbiji ne bih rekla

i ja volim kad tako obučem neke pantalone il šorc i isto tako brknem i nađem opranu dvestoticu...

- - - - - - - - - -

znači po tvome glupi su pa tolerišu kriminal ?

ja nikad ne nadjem.
Ovo znam i kad sam ostavila. Ima godinu dana i vise... al sam zaboravila...

Pa sta bih ti rekla... nisu svi... znam dosta ljudi iz te branse, oni koji se trude su sikanirani od strane potplacenih pa vecina digne ruke i boli ih... retki su ti koji rade bas kako treba i daju sve od sebe da suzbiju kriminal... realno nas zakon im jos otezava taj posao... kao i cinjenica da su na vlasti najveci kriminalci a oni na kraju upravljaju sa svim pa i policijom.
Jel gresim?

ne, ali nisu glupi što tolerišu kriminal pa je nivo kriminala u Srbiji veliki, al me sad mrzi da kucam
a i ne radi se o Zakonu nego o pravosuđu

Pa a sta sam ja napisala... sve je to krug

- - - - - - - - - -

et tema...legla plata idem da kupim gorivo za skuter sinovljev i plin za u kola pa računi da se plate i nešto hrane i ćao

Moja jos nije... :rida:

Cao sa Peloponeza. More je divno :)
Сад си врла Спартанка!:D

- - - - - - - - - -

cao cao... daj neke slike :)

- - - - - - - - - -

Mi smo u subotu drzali svica... moje starije dete se odusevilo... sve ga je nosao i pokazivao...
u dvoristu cvrcci, zrikavci, skakavci, zabe, svici... citav zoo vrt
Имао сам у првом и трећем(тј башЧи) дворишту жаба и пужА голаћа... дошло је коначног решења наведеник живуљки.
Донео сам са салаша паташона и две жене му...

Сад си врла Спартанка!:D

- - - - - - - - - -

Имао сам у првом и трећем(тј башЧи) дворишту жаба и пужА голаћа... дошло је коначног решења наведеник живуљки.
Донео сам са салаша паташона и две жене му...

sta ti je to?

- - - - - - - - - -

Cao sa Peloponeza. More je divno :)

uzivaj :D

sad usla
sad cu dumrem
mrtav.gif

klimam se da se povratim

- - - - - - - - - -

de je afrojka???
bila sam u onoj radnji u beogradjanci, videla zelene panalone na preklop sto si rekla, imam takve modele vec samo sarene
elem ono je prenizak sruk, idu dole na kukove skroz, uzas, steta ima dve nijanse zelene ne bih mogla se odlucim, a i nisu skupe....
tako da nista od njih
ja sto imam modele imju normalne visine struk

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back