Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Читао сам и ја још синоћ.Spanski....
Elem idi na poruke forumasima ono je neprocenjivo kako je smokva sahranila kamaelovo trucanje jednim potezom
Popadali smo od smeha juce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Читао сам и ја још синоћ.Spanski....
Elem idi na poruke forumasima ono je neprocenjivo kako je smokva sahranila kamaelovo trucanje jednim potezom
Popadali smo od smeha juce

Ма сад се сиромашак опет продуцира на теми о равној Земљи на ПДФ Завере... он је стварно сасвим одлепио, независно што није способан да разуме чак ни елементарна објашњења.Mislila sam da si otiso pre smokvine frizerke
Ok onda
Pisijada![]()

). Juce sam jedva uspela da ga upalim... Fokus mi je cisto izvlacenje lutrije
Bio u servisu, nesto se pomerilo (ebi ga, s obzirom na uslove u kojima ga koristim, ima prasine i kojekakvh gremlina jos unutra
), rekli mi da dokle traje traje... 

Bas tako
Glavni problem je u tome sto mi aparat oziljno popusta. Na auto modu radi super, ali u ostalim modovima ima problem (gde ne bi, ima preko 100.000 snimaka). Juce sam jedva uspela da ga upalim... Fokus mi je cisto izvlacenje lutrije
Bio u servisu, nesto se pomerilo (ebi ga, s obzirom na uslove u kojima ga koristim, ima prasine i kojekakvh gremlina jos unutra
), rekli mi da dokle traje traje...
Tako da da li cu snimiti sve sto treba ili samo deo zavisi od njegove dobre volje tog dana... Izvukla svega 6 fotki od juce
Pod hitno moram bogato da su udam![]()
jel to bio poslic neki il skljocala onako sebi za dusu?
znam da ti je u losem stanju al nisam znala da bas toliko zeza

a zbog cega su dve u tri forumasice fotografi, jel to sad moderno ili kako?
Fotkala sam trke juce sebi za dusu
Prethodni trkacki dan sto sam fotkala jedan jedini problem nisam imala. Juce ga jedva upalih, morala sam na kraju bateriju da izvadim
- - - - - - - - - -
Ja se time bavim odkad sam se rodila, poslednjih godina za ozbiljno. Mada ako mi apart ne pozivi, necu jos dugo.