Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislila sam da si otiso pre smokvine frizerke
Ok onda
Pisijada :lol:
Ма сад се сиромашак опет продуцира на теми о равној Земљи на ПДФ Завере... он је стварно сасвим одлепио, независно што није способан да разуме чак ни елементарна објашњења.

Ajd sad sa bozjom pomoci da vidim na sta lice fotke od juce :pop2:

:lol:

photographer-meme-what-my-friends-think-I-do-2.jpg

Bas tako :lol:

Glavni problem je u tome sto mi aparat oziljno popusta. Na auto modu radi super, ali u ostalim modovima ima problem (gde ne bi, ima preko 100.000 snimaka :lol: ). Juce sam jedva uspela da ga upalim... Fokus mi je cisto izvlacenje lutrije :lol: Bio u servisu, nesto se pomerilo (ebi ga, s obzirom na uslove u kojima ga koristim, ima prasine i kojekakvh gremlina jos unutra :lol: ), rekli mi da dokle traje traje...

Tako da da li cu snimiti sve sto treba ili samo deo zavisi od njegove dobre volje tog dana... Izvukla svega 6 fotki od juce :lol:

Pod hitno moram bogato da su udam :lol:

Bas tako :lol:

Glavni problem je u tome sto mi aparat oziljno popusta. Na auto modu radi super, ali u ostalim modovima ima problem (gde ne bi, ima preko 100.000 snimaka :lol: ). Juce sam jedva uspela da ga upalim... Fokus mi je cisto izvlacenje lutrije :lol: Bio u servisu, nesto se pomerilo (ebi ga, s obzirom na uslove u kojima ga koristim, ima prasine i kojekakvh gremlina jos unutra :lol: ), rekli mi da dokle traje traje...

Tako da da li cu snimiti sve sto treba ili samo deo zavisi od njegove dobre volje tog dana... Izvukla svega 6 fotki od juce :lol:

Pod hitno moram bogato da su udam :lol:

jel to bio poslic neki il skljocala onako sebi za dusu?
znam da ti je u losem stanju al nisam znala da bas toliko zeza

jel to bio poslic neki il skljocala onako sebi za dusu?
znam da ti je u losem stanju al nisam znala da bas toliko zeza

Fotkala sam trke juce sebi za dusu :lol:

Prethodni trkacki dan sto sam fotkala jedan jedini problem nisam imala. Juce ga jedva upalih, morala sam na kraju bateriju da izvadim :lol:

- - - - - - - - - -

a zbog cega su dve u tri forumasice fotografi, jel to sad moderno ili kako?

Ja se time bavim odkad sam se rodila, poslednjih godina za ozbiljno. Mada ako mi apart ne pozivi, necu jos dugo.

Fotkala sam trke juce sebi za dusu :lol:

Prethodni trkacki dan sto sam fotkala jedan jedini problem nisam imala. Juce ga jedva upalih, morala sam na kraju bateriju da izvadim :lol:

- - - - - - - - - -

Ja se time bavim odkad sam se rodila, poslednjih godina za ozbiljno. Mada ako mi apart ne pozivi, necu jos dugo.

a dobro je da nije za poslic, to bi vec muka bila povelika
kad je za poslic zovi me dacu ti moj, steta da upropastis neku zaradu zbog tog tvog nevaljalog aparata

- - - - - - - - - -

udacemo te bogato, za alibabu, cekaj samo da se neki upeca na oglas :lol:

tako ja pre par godina odneo rimske sandale jednom ovde kuče mi sažvakalo trakicu i mamlaz stavi kaiš skroz druge nijanse boje

- - - - - - - - - -

et tema...gledam preko prozora čujem onu kosačicu trimer kako se već zove, opet opravdavaju svoje postojanje time što svaki drugi dan kose travu i tako su mi prošli put kola sve ušljapali iseckanom travom jedva sam to poskidao, sad se opet muvaju tu negde, mora propratim da mi opet ne userru kola da ih pomerim na vreme

....sizim, kretenka nije cula za net i mail, da moze tako da poslje dokument koji se od nje trazi, a da je normalnda mogla je i postom do sad da
posalje stiglo bi....

....zovem dom zdravlja celi sat ipo zauzeto, digle su slusalicu i zabole ih cose sto su nekom potrebni....ne mogu po ovoj vrucini da idem, moram
sutra, a lepo sam mogla to zavrsiti telefonom....ooooo zemljo hoces li ikad biti kao osali svet...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back