....kakvo ce biti vreme od nedelje ?
U pon vece kisa, uto mutno i od srede toplije i korektno vreme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....kakvo ce biti vreme od nedelje ?
...hvala Milose...

samo pricamo telefonom...pa nebi da mi kisa pokvari sve...
 samo pricamo telefonom...pa nebi da mi kisa pokvari sve......ok, je to sve meni taman odogovara ona prognoza, od srede da nema kise
..da odem da vidim majku moju, nisam je ni videla ne secam se od kad...samo pricamo telefonom...pa nebi da mi kisa pokvari sve...
Sacekaj vikend da vidis da li je to to i onda put pod noge.
...cele noci radis...stignes, odspavas malo jer moras ali ko bi rekao da to malo moze da unisti celu noc, da legnes uvece sanse nema, nateras se, zmuris na silu tri sata...svane novi dan...nista, san na oci ni pod pretnjom...mrljava sam za to spavanje kao novorodjence...makar cu da ustanem da setam u sest ujutru, da ispratim ljude na posao...
..pa da, inace ne mogu pre sredine nedelje...
- - - - - - - - - -
...najgore je to zmurenje na silu, to ko nije doziveo ne zna sta je muka...i sto vise vreme odmice sve se vise nerviras sto ne mozes da zaspis, pa se 101x okrenes i prevrnes, ali nista...jaoo koliko
puta sam tako zoru dockala i nista.....sad sam naucila da se ne nervuram, ako ne mogu da zaspim ne mogu nije vazno spavacu kad mi se spava...
Gledam racun za struju i cudim se da su ga poslali u petak, a stigao danas odn. sreda. Sta li putuje 5 dana?
..ne znam nisam gledala kad su ga poslali meni je stigao juce, a danas porez....
..ne znam nisam gledala kad su ga poslali meni je stigao juce, a danas porez....
Platio. Porez ne mogu da mi iseku ko struju.
И, јел скочио?
eletriko mislim da će ovo da ti se sviđa
...ja cu struju do 20-og uvek placam u paru onako kako pise na racunu nema sta da mi seku....a porez cu verovatno isto tad drugi kvartal....
...meni nije...a i prosle godine mi je nesto malo povecan u odnosu na vas...ali je i moja lokacija takva da je to razumljivo...
..danas sam slusala na jutranjem programu da ima i onih koji su na toj lokaciji dobili cak i nizi nego proslogodisnji zbog promene
procenta amortizacije stana/zgrade...bas su dugo nesto pricali ali nisam bas pazljivo sve slusala....
Verujem da znas da su pomerili datum placanja struje do 28-og?