moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
e, pa imam da otpadam još 15 min.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledam kroz prozor malopre i vidim radnike Gradskog zelenila kako skupljaju travu u parku.
Pitam se gde li završi ta pokošena trava.
Da li se to koristi za stoku ili se baci?

stigla s posla...
ponovno pakovanje,sređivanje pa opet na put...
ovaj put Evropsko prvenstvo...

)?
)?

nisu normalni
...pijem kafu...
...osisala se i ofarbala konacno...
 a nemam ni ko da me slika, da se lepo viidi...isto je sve samo krace nego sto je bilo....
 a nemam ni ko da me slika, da se lepo viidi...isto je sve samo krace nego sto je bilo....
...probudise me komsije u 5 i 20 kuvanjem kafe na terasi...znaci kao da sam se probudila u przionici kafe, a ne u spostvenom krevetu, onda je šetala u štiklama
jos jedno vise od pola sata ko potkovani konj...pa dobro bre dokle više ja da trpim to.......sad cekam 8h da zovem predsednika kucnog saveta da se njemu naspominjem
mile majke posto im se ne znam zasto uvlači u guzzicu....e pa čuće me baš
...pijem kafu u krevetu i razmišljam kako da im se osvetim za ova iživljavanja

Da li to depresija kuca na vrata?
 Da li to depresija kuca na vrata?
Ako neko voli da se brcka ja sam ta. Prvi put u zivotu me mrzi da perem kosuDa li to depresija kuca na vrata?
Ako neko voli da se brcka ja sam ta. Prvi put u zivotu me mrzi da perem kosuDa li to depresija kuca na vrata?
 )))))
)))))Mislim da je samo hladno)))))

Da znas. Smrrrzla sam se nesto. Na suncu prija, cim udjes u stan

Znam, trebalo je i ja danas da je operem, ali sam prolongirala do sutra, napuderisala sam je i istrljala peškirom i vezala u rep.
Strašno je hladno i nemam volje za to uopšte. Samo tuš i trk u krevet, ne mogu da se gnjavim sa sedenjem sa mokrom kosom po ovoj zimi.
A ako mi i sutra bude grozozo, odoh kod frizera, ionako mi je bila plata
 Idi i opusti se...
 Idi i opusti se...