Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...probudise me komsije u 5 i 20 kuvanjem kafe na terasi...znaci kao da sam se probudila u przionici kafe, a ne u spostvenom krevetu, onda je šetala u štiklama
jos jedno vise od pola sata ko potkovani konj...pa dobro bre dokle više ja da trpim to.......sad cekam 8h da zovem predsednika kucnog saveta da se njemu naspominjem
mile majke posto im se ne znam zasto uvlači u guzzicu....e pa čuće me baš :besna:

...pijem kafu u krevetu i razmišljam kako da im se osvetim za ova iživljavanja:aha:

Predsednik Skupstine stanara nema veze sa kucnim redom, a za vodu mozes i sama da odes do Infostana i prijavis. Naravno, samo trazi da ti udare pecat zgrade gde zivis (mislim da zamolis onog kod kojeg isti i stoji).

:D :zag:
Da znas. Smrrrzla sam se nesto. Na suncu prija, cim udjes u stan :zima:

Znam, trebalo je i ja danas da je operem, ali sam prolongirala do sutra, napuderisala sam je i istrljala peškirom i vezala u rep.
Strašno je hladno i nemam volje za to uopšte. Samo tuš i trk u krevet, ne mogu da se gnjavim sa sedenjem sa mokrom kosom po ovoj zimi.
A ako mi i sutra bude grozozo, odoh kod frizera, ionako mi je bila plata :D

Znam, trebalo je i ja danas da je operem, ali sam prolongirala do sutra, napuderisala sam je i istrljala peškirom i vezala u rep.
Strašno je hladno i nemam volje za to uopšte. Samo tuš i trk u krevet, ne mogu da se gnjavim sa sedenjem sa mokrom kosom po ovoj zimi.
A ako mi i sutra bude grozozo, odoh kod frizera, ionako mi je bila plata :D

Ni ja ne koristim fen.

:D Idi i opusti se...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back