Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vozila bajs na Adi...sve vreme je nebo bilo crno al ni kap nije pala.
onda svratila do Tempa kao da kupim sta mi treba,al samo sam se okrenula
jer je unutra bilo milion ljudi
kao petak 13 i 13% popusta na svaki racun
ma idi bre :roll:

Popust od 19 do 24 H.

- - - - - - - - - -

...nisam, bilo je i ranije prolece, ali ne ovako bas drasticno....a drugo bila sam zdrava i nije me bolelo nista pa mi bilo svejedno, mozda je do toga..sad me
noga rastura na svaki crni oblak...

Onda ok. Kazu u utorak ujutru 8 C pa lepo da spremis kaput ili zimsku jaknu.

Naucices se sama, ako sam ja mogla, mozes I ti :mrgreen:
Da ti udovoljim radoznalosti, negde do treceg meseca moje moj san se svodio na sat vremena. Bukvalno. Ostalo je bilo hranjenje svaka 3 sata (uzme pola sata) pelena I odeca jos 10-15 min, uljuljkivanje. Odspava malo, dere se, nosis, Nosis I nosis. Hranis, pelenam nosis. Odspavas sat, sat I po.
Ovako je bar meni bilo 2,5 meseci prvih. Sad spava nocu, cepi I po 8 sati, probudi se, jede, pa spava jos 2-3 sata. Tad ja sve radim po kuci sto imam.Al zato se danju derendza, trazi drustvo, da je nosis, igras se, nece sama sekund.
Videces vec sa svojim, karakter tvog deteta bice na tebe :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 386278
@ Predskazanje, vidi prst ))

Joj bre...medena!:heart:

A sto je latisa nezrela? Ne vidim da radi nesto lose.
Pusti Pivce, malo vise popio, ja njemu ne zameram, mozda su mu suvise danas vristali nad glavom.

- - - - - - - - - -

Logika ti nije jaca strana. Nema veze... jebbe mi se za Rome, meni su vece tragedije Srbi sa jednim detetom koji pizzde i koji nisu sposobni ni to jedno dete da odgoje. ;)

Pa nije ni tebi al nema veze, aj idi, pogledaj utakmicu.

Pa imas je tek nekih cetri meseca. Msm ja kapiram da se prilagodjavas na stanje smanjene slobode. Istumbao ti se zivot nacisto, covek mora da se adaptira na situaciju.

Kako god Pivcetovi komentari zvucali, retko nalazim da su zlonamerni. Plus gotivim Mamu, tako da mi tesko da se nalutim na njega. A I kad se naljutim I raspravlja mi se, bar dobijem smislene odg. Ako ne popije previse piva il mu ne padne tiket :mrgreen:

- - - - - - - - - -

I da dodam da prosto volim sarkasticne ljude, to mi je slabost

Kako god Pivcetovi komentari zvucali, retko nalazim da su zlonamerni. Plus gotivim Mamu, tako da mi tesko da se nalutim na njega. A I kad se naljutim I raspravlja mi se, bar dobijem smislene odg. Ako ne popije previse piva il mu ne padne tiket :mrgreen:

- - - - - - - - - -

I da dodam da prosto volim sarkasticne ljude, to mi je slabost

Mene nervira kad tako lupa...jeste on je odma bio savrsen i znao je sve o bebama. Ja prva kazem da bih ujedala da ne spavam dovoljno.

- - - - - - - - - -

Inace ode tema bonton filozof pod kljuc..steta, bas se fino razradila.

ono kad te odere za taksi u jednom pravcu 25$ i nazad jos 25$ :dash:
i sad sedim ko kreten u sobi jer de god ocu da mrdnem morala bih opet taksijem :dash:
jer boze moj da hotel ima svoj bus, ju taman posla
ne nisu mogli da nam daju neki hotel u gradu, pa makar bio rupa, nego udri luksuzan hotel al blizu aerodroma daleko od civilizacije :dash: idioti

Kako moze da bude luksuzan hotel ako ti iznad glave pevaju avionic po ceo dan?

@tema
Zabolelo me dope sedeci sa vama
Msm bukvalno, zabolelo me I idem ga prosetam

ne pevaju, nije na aerodromu, ali je blize aerodromu nego centru, ovo je siroka periferija, neki deo pun hotela tu je hajat pored, ovo je holidey in, i tako ima ih nekoliko
al ako oces do grada placas taksi, haos
ja bila do soping mola najblizeg, i pobegla nazad, da ne placam jos dodatno taksije
popickila sam
patike 75$ a taksi 50, pa de to ima hbt

ne pevaju, nije na aerodromu, ali je blize aerodromu nego centru, ovo je siroka periferija, neki deo pun hotela tu je hajat pored, ovo je holidey in, i tako ima ih nekoliko
al ako oces do grada placas taksi, haos
ja bila do soping mola najblizeg, i pobegla nazad, da ne placam jos dodatno taksije
popickila sam
patike 75$ a taksi 50, pa de to ima hbt
Gde hoces

- - - - - - - - - -

Ako ces vec u kupovinu podrazumeva se da neces po jedne patike

Даје се на знање да је вечеран кефир са перима младог лука испрженим с умућеним јајима.
За доручак ће хлеб потопљен у умућена јаја и испржен на масти што се вика моча и јогурт.
:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back