Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....pijuckam kaficu i pitam se hoce li da pada ili nece da pada...duva neki vetar pa moguce da oduva oblake ali nije to sigurno, a ne bih da mi kisne ves, ni da ga sirim u kupatilu
ako ne moram....bem ti vreme...

pa, mi u bg imamo mikroklimu...sinotj kad sam se vraćao kući pljooštalo...kad sam stigao, nema kiše...ali su me iznenadili ljudi u kaputima i zimskim jaknama..ako je vremo puklo, ne moramo baš ko kreteni u maju da nosimo kapute :lol:

pa, mi u bg imamo mikroklimu...sinotj kad sam se vraćao kući pljooštalo...kad sam stigao, nema kiše...ali su me iznenadili ljudi u kaputima i zimskim jaknama..ako je vremo puklo, ne moramo baš ko kreteni u maju da nosimo kapute :lol:

..jes vala i čizme one debele zimske...ne znam kad misle da se izuju....samo me zanima kako izdrzavaju u tome...

Na čemu...na pretposlednjem danu odmora:lol:?

Evo ti moj dan.
Ustala, raspremila garazu od one tamo sobe, nahranila, okupala, nahranila, otisla u apoteku po vitamin I lek za temperaturu, nahranila uspela I sargarepom, uspavala, evo zvoni gomno od tel I sad ce da je probudi o5. I ukljucila 2 ves masine. Glamurozno zar ne?

- - - - - - - - - -

I probudilo je
Serrem ti se u reklame preko tel

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back