Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...e svasta jel moguce to:eek:

zamisli kad ti takva gromada dodje da je slikas, i treba da joj pokazes pozu koju da zauzme i da je uslikas pod uglom da ne ispadne tolika, pa ni formule iz geometrije tu ne pomazu :rotf:
kako ne potone brod nije mi jasno, uzasno mnogo je debelih, i kad kazem debelih mislim baaaas debeli, ono bolesno :pljus:
a oce srecice da se slikaju one najvise, pisijada :lol:

Сунчано је, тачно 16Ц, пирка незнатан ветрић, саћу да запалим ауто и до пумпе на тенковање, потом до ћалета на салаш и на њиву(а и кева ми јавила да су стигле наше јагоде навелико!), па послом до млађег стрица у Србобран, успут ћу да обиђем тамошњу пијацу јер је петком главни пијачни дан... после ћу да пландујем.

zamisli kad ti takva gromada dodje da je slikas, i treba da joj pokazes pozu koju da zauzme i da je uslikas pod uglom da ne ispadne tolika, pa ni formule iz geometrije tu ne pomazu :rotf:
kako ne potone brod nije mi jasno, uzasno mnogo je debelih, i kad kazem debelih mislim baaaas debeli, ono bolesno :pljus:
a oce srecice da se slikaju one najvise, pisijada :lol:

Одлично је то за посао, за фото-шоп ће ти платити више :zcepanje:

Meni je to jezivo, i strasno i tu tuzno. Izmedju njih, narkomana, alkoholicara,... ne pravim razliku.

Pa tako je oduvek...I na moru, na plazi kada naidju oni sa krofnama... samo debeli i trce da ih kupe. Ko normalan moze jesti pa jos tako nesto na 40 stepeni?

Ја :rumenko:

А, да, питала си ко нормалан :zcepanje:

Odvalila sam se od spavanja, prvo popodne sat vremena pa posle legla u 9 i ustala jutros u 6.
I sad sam gladna, mogla bih vola pojesti, juče jedva da sam jela koliko mi se spavalo, smorile me ove kiše više :)))))

Камаел тврди да авиони не постоје јер је немогуће да нешто теже од ваздуха лети... каже да је то што видимо на небу холограм... и наравно да је Земља равна плоча!:hahaha:
kamael je kralj. :lol:
Stigo u mexico.

[img=http://s32.postimg.org/no8m5b3lt/WP_20160512_21_43_17_Pro.jpg]

Sparno u pm a kroz hol hotela prolece slepi mis :lol:

Vrati se... mnogo je lose...

Nego pobeze ti metla... kazem ti lepo da je upoznala nekog negra... :zper:
spremi se da je ponovo osvojis

To je prva fascinacija naših ljudi kad odu u te krajeve Jamerike...koliko su Ameri debeli, koliko ima crnaca i kako se žene odevaju... :hahaha:
Oni što nisu, ne kretju se prosto na takvim mestima...

Pijem kaf'cu....

po kakvim se onda mestima krecu nasi ljudi?
ja isto nisam videla mnogo debelih ljudi tamo, stavise, videla sam mnogo ljudi koji trce- po ceo dan neko negde dzogira. i engleski sam slabo cula, vozila sam se busevima i metroom i uglavnom kineski i spanski sam slusala

po kakvim se onda mestima krecu nasi ljudi?
ja isto nisam videla mnogo debelih ljudi tamo, stavise, videla sam mnogo ljudi koji trce- po ceo dan neko negde dzogira. i engleski sam slabo cula, vozila sam se busevima i metroom i uglavnom kineski i spanski sam slusala

NY, Vašington, Boston, pa i Čikago su kulturološki sasvim drukčiji od Juga, sve od Dalavera, Virdžinije, Floride, Džoržije, Kentaki, Tenesi..pa do Texasa i New Mexica..
a kad dođemo, pretpostavljam da se najviše krećemo po TC, parkovima i zabavnim parkovima...brod je plootajutji zab. park..

Sledeća fascinacija je hranom, da i piletina može da ima ukus isti kao pržena slanica ili čokolada...

NY, Vašington, Boston, pa i Čikago su kulturološki sasvim drukčiji od Juga, sve od Dalavera, Virdžinije, Floride, Džoržije, Kentaki, Tenesi..pa do Texasa i New Mexica..
a kad dođemo, pretpostavljam da se najviše krećemo po TC, parkovima i zabavnim parkovima...brod je plootajutji zab. park..

Sledeća fascinacija je hranom, da i piletina može da ima ukus isti kao pržena slanica ili čokolada...

pa tamo gdje su debeli i sirotinja se i ne ide, missim besmisleno je. isto kao i odlazak na atos npr :)))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back