Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pokusavam da saznam da li je jedan pokojni rodjak iz hrvatske imao ustedjevinu u nekoj propaloj banci. njegovi tvrde da jeste, poslali mi stednu kjnizicu i neke brojeve telefona na koje mi se sad niko ne javlja. i napisali sad je to u FG banci, grckoj. pretpostavljam da je efg. da li ona i dalje posluje u srbiji ili ju je neko kupio?

vampiri nijedni :evil:
bar da nahrane čoveka kad ga iscede, nego te vrate kući gladnu, samo trošak prave, niš koristi od njih :(

- - - - - - - - - -

kupatilo :tick:

...da znas....dosla kuci ne znam sta cu pre, da li da jedem, da li da pijem kafu..ili da spasavam neko mace koje se nekim cudom naslo na skoro vrhu lipe :( jao toga straha i te muke,
jedva nekako sidje mukica mala...

...padace neka kisetina opet javlja mi se :mrgreen:

pokusavam da saznam da li je jedan pokojni rodjak iz hrvatske imao ustedjevinu u nekoj propaloj banci. njegovi tvrde da jeste, poslali mi stednu kjnizicu i neke brojeve telefona na koje mi se sad niko ne javlja. i napisali sad je to u FG banci, grckoj. pretpostavljam da je efg. da li ona i dalje posluje u srbiji ili ju je neko kupio?

Eurobank je kupila EFG banku,ako se ne varam :)
pogledaj na eurobank.rs

Poslednja izmena:

..da to nije ova pireus sada?

Kako si DAmo? Sta ima novo?
@tema: rucam

Hvala, ok smo :zag:
Već 2 noći za redom beka spava 5 sati, tako da sam i ja bolje.
Ne ide mi spavanje tokom dana, a premorena sam. :aha:

Je li, kakva je hrana tamo u bolnici? Ja da nisu sendvici bili u automatu u prizemlju bih crkla

Hrana je bila super :aha: :ok:
Prvi obrok sam imala bukvalno 15min pošto sam se porodila - supa, salata, fuselini u paradajz sosu i parče rinflajša, :lol:
A petak i subotu je isto bilo super. Iako bi meni i doneli da sam nešto htela, čak možeš i da naručiš kinesku hranu ili picu bukvalno u sobu :mrgreen: Ništa mi nije trebalo stvarno :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back