**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.875
Meskoljim se...zašto ne spavam osam sati...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vracam se iz dz uzeli mi 4 ampule krvi mamicu im![]()

vampiri nijedni
bar da nahrane čoveka kad ga iscede, nego te vrate kući gladnu, samo trošak prave, niš koristi od njih
- - - - - - - - - -
kupatilo![]()
jao toga straha i te muke,
pokusavam da saznam da li je jedan pokojni rodjak iz hrvatske imao ustedjevinu u nekoj propaloj banci. njegovi tvrde da jeste, poslali mi stednu kjnizicu i neke brojeve telefona na koje mi se sad niko ne javlja. i napisali sad je to u FG banci, grckoj. pretpostavljam da je efg. da li ona i dalje posluje u srbiji ili ju je neko kupio?

pokusavam da saznam da li je jedan pokojni rodjak iz hrvatske imao ustedjevinu u nekoj propaloj banci. njegovi tvrde da jeste, poslali mi stednu kjnizicu i neke brojeve telefona na koje mi se sad niko ne javlja. i napisali sad je to u FG banci, grckoj. pretpostavljam da je efg. da li ona i dalje posluje u srbiji ili ju je neko kupio?
Nije,pireus je bivsa atlas banka..da to nije ova pireus sada?
Nije,pireus je bivsa atlas banka
Mater im francusku. Organizovani su ko ciganska svadba. Uvek me podsete sto ih mrzim. Gomna

Mater im francusku. Organizovani su ko ciganska svadba. Uvek me podsete sto ih mrzim. Gomna

Осећам да си на паришком аеропорту.![]()
Pricam s babu ukrajinku i mladu ruskinju u redu. Nit ine znaju engleski nit ja ruski a se razumemo hahaha
- - - - - - - - - -
Evo i baba se slaze. Francuzi su gomna.

samo na terminalu2 ; kao ima i na 1 i 3, al malko sporijial im zato radi wi-fi![]()
stalno se cuju tinejdzerski krici kad ukapiraju da nema nista od snapchata 

samo na terminalu2 ; kao ima i na 1 i 3, al malko sporijistalno se cuju tinejdzerski krici kad ukapiraju da nema nista od snapchata
vec ukucaju status uplravo sletela u pariz i seffi i prc![]()
u datoj situaciji 
Kako si DAmo? Sta ima novo?
@tema: rucam

Je li, kakva je hrana tamo u bolnici? Ja da nisu sendvici bili u automatu u prizemlju bih crkla

Ništa mi nije trebalo stvarno