Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...da ali sa njihovom, ne mojom...i nije normalno da te neko budi u 5h ujutro, to je bezobrazno,nevaspitano bre....a stacu ja na put tom bezobrazluku ne zvala se ja Affro:mrgreen:
Kupi jedan super lepak..
odes kad to rade rano ujutru i ispraznis tubicu u bravi..sacekas 5 min i zvonis na vrata..
kad se jave,kazes im ..Hocete li prestati da me budite u ranu zoru..
imace muke da se otkljucaju..Osveta Afro osveta,a i ukapirace zasto im se to desava.:lol:

Poslednja izmena:
Kupi jedan super lepak..
odes kad to rade rano ujutru i ispraznis tubicu u bravi..
imace muke da se otkljucaju..Osveta Afro osveta.:lol:

...ne mogu ima ih ko kusih pasa u stanu (8.ro) i stalno je neko tu...to su ludaci, divljaci nekulturni, bezobrazni, bahati....je reci nemam vise za njih....trpim ih evo
godinu dana, i sve se nadam malo ce da se upristoje, ajde kao nisu ziveli u zgradi, i tako, a oni sve crnji i gori i bezobrazniji ....pritom mi je predsednik kucnog saveta
kriv jer nije prijavio da ih je toliko nego i dalje svi placamo njihovu potrosnju..a oni samo za 2 clana...pa nece ici to tako...

Ma to je kad svako dodje da zivi u zgradi,ne postuju kucni red i ostale stanare.Mi smo imali podstanare sa Kosovaa,majko milaa to je bilo uzas.Zvali smo gazdu stana ,na kraju su otislii.

...jesu se to ti tvoji preselili kod mene, posto su ovi isto odozdo dosli....ne vredi zvala sam i ja gazdu njega zabole samo ga kirija interesuje, a to sto ce jednom morati iza njih da adaptira stan
ko te to pita....znaci katastrofa...

popila kafu i dosadjujem se na poslu. radili nam neku e-mail migraciju pa nam mailovi ne rade. juce sam celo popodne provela na telefonu pokusavajuci da organizujem nesto i bili su pravi gluvi telefoni. neverovatno koliko se svi oslanjaju na mejlove, kao da se ranije nije funkcionisalo uz telefon i obicna pisma

gledam znači od sedam, osam nema nikoga sve do deset, jedanaest i onda se odjednom svi ispojavljaju...pa razmišljam znači oni svoje poslove ispozavršavaju za dva sata...eto toliko efektivno rade...ostalo radno vreme je zevzečenje po krstarici...
i ja bi voleo da iam taki poso

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back