Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Ispratila indijance..
- - - - - - - - - -
Vratila se malo u krevet
- - - - - - - - - -
Vratila se malo u krevet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pijem kaficu,i razmisljam kako bi lepo bilo kad bih mogao da ne odem na posao.
procedura je to,moram i u dom zdravlja da bih otvorio bolovanje.Uzmi slobodan dan. Javi da si bolestan
procedura je to,moram i u dom zdravlja da bih otvorio bolovanje.
ma zivot je eben skroz.
Slobodan dan moram zatraziti dva dana ranije,to sa temperaturu ne pije vodu..ne moras, kazes imas temp.40... sta ce ti bolovanje za slobodan dan
kako bih ja volela da imam posao, bilo kakav, samo da imam gde da radim pa da i ja pišem kako mi se ne radi i kako je grozno raditi kad ti se spava...eh živote lutalico....![]()
lepo je to jer mozes platiti racune,i odvojiti nesto para za letovanje,,kako bih ja volela da imam posao, bilo kakav, samo da imam gde da radim pa da i ja pišem kako mi se ne radi i kako je grozno raditi kad ti se spava...eh živote lutalico....![]()
A sta je tacno lepo u poslu, u kom imas fiksno radno vreme?
preživljavanje recimo....da imaš da jedeš da preživiš....umiranje od gladi ume da bude prilično neprijazno, znaš....
lepo je to jer mozes platiti racune,i odvojiti nesto para za letovanje,,
ali veruj da unistava nerve,telo se trosi..
i sve to super,ali i taj novac sto zaradis je uvek potaman za osnovne stvari porodice,
Sumnjam da ti umires od gladi
kako bih ja volela da imam posao, bilo kakav, samo da imam gde da radim pa da i ja pišem kako mi se ne radi i kako je grozno raditi kad ti se spava...eh živote lutalico....![]()
pa jeste, uništava posao svo ono lepo vreme koje možeš da utrošiš na gluvarenje, al samo ako ti je deda Rokfeler
- - - - - - - - - -
nastavi da sumnjaš
lepo je to jer mozes platiti racune,i odvojiti nesto para za letovanje,,
ali veruj da unistava nerve,telo se trosi..
i sve to super,ali i taj novac sto zaradis je uvek potaman za osnovne stvari porodice,
Meni je toliko pun ***** lazi I pretvaranja, I ovde I u zivotu, da cu ja stvarno da kupim to ostrvo I odselim se.
Za 100evricaa![]()