Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

photoupload

- - - - - - - - - -

Како си, да ли ти је забавно, шеташ ли се по граду, шта има да се види итд итд???

nemam vremena za svrljanje uopste
po ceo dan rintamo, raspored je takav da kad je brod tu ides tamo, kad nije onda radis ovde u kuci studio

a i nema sta za videti....samo promenada uz obalu valja, kad sam zasla dublje u potrazi za radnjom tamo ko ciganmala :lol:
tako da nije bas da turista ide dublje od promenade i dela sa hotelima

nema kad, jedino vreme na netu iskoristi za mene :mrgreen:

Nego sad cu se utepam, idem Boingom 777-300ER, to je onaj isti sto je nestao onomad, Malezija Air :eek:

Preko Pariza i Atlante
Znaci hot line preko neta? :zper: kako to andjelko ono zove... hot chat jel? A kako se zove kad se gledate preko neta, recimo skajpa i seksate se, jel ima neki naziv? Ima sigurno ali ja ne mogu se setim...

E a sta je bilo sa tim avionom? Jesu ga nasli? Delove? Ljude? Bilo sta?

Tema: vratili se sa slave... kako sam se ismejala

- - - - - - - - - -

Cekaj, sad mi nista nije jasno. Sta, ti si vec otisla?

ona se vratila....bila je... pa sad ide gospodin

Znaci hot line preko neta? :zper: kako to andjelko ono zove... hot chat jel? A kako se zove kad se gledate preko neta, recimo skajpa i seksate se, jel ima neki naziv? Ima sigurno ali ja ne mogu se setim...

E a sta je bilo sa tim avionom? Jesu ga nasli? Delove? Ljude? Bilo sta?

Tema: vratili se sa slave... kako sam se ismejala

- - - - - - - - - -

ona se vratila....bila je... pa sad ide gospodin

Sto izmisljas? Jakobova glasnogovornica, a prica svasta.

Sto izmisljas? Jakobova glasnogovornica, a prica svasta.

na cozumelu sam 2 nedelje trening, onda se ukrcavam na brod i plovim

tema: zavrsih test
gricka nokte z.gif

sad da veceramo, pa opet studio fotkanje :aha:

Cao Metlo :)
Kako si zadovoljna, smestajem, hranom, kolwgama?

kolege pola na zalost srbi u ovoj mojoj grupi :lol: hbg jefini smo a beli, idealna kombinacija :lol:
smestaj super, hrana super, sve je super
jos da stigne j i da se zadovoljstvo kompletira
puno se radi al to se znalo....sve sto ugrabim slobodno iskoristim na skajp sa j :lol:
brckam dupe po malo u okeanu, sreca pa je plaza uz kucu inace ni to ne bi stigli :lol:

maca mi sela na lap :heart:

odoh pocinje studio :uja:

nema kad, jedino vreme na netu iskoristi za mene :mrgreen:

Nego sad cu se utepam, idem Boingom 777-300ER, to je onaj isti sto je nestao onomad, Malezija Air :eek:

Preko Pariza i Atlante

Nema sta da se brines, taj avion je namerno oboren.

- - - - - - - - - -

photoupload

- - - - - - - - - -

nemam vremena za svrljanje uopste
po ceo dan rintamo, raspored je takav da kad je brod tu ides tamo, kad nije onda radis ovde u kuci studio

a i nema sta za videti....samo promenada uz obalu valja, kad sam zasla dublje u potrazi za radnjom tamo ko ciganmala :lol:
tako da nije bas da turista ide dublje od promenade i dela sa hotelima

Jao sto ste slatki :lol:

kolege pola na zalost srbi u ovoj mojoj grupi :lol: hbg jefini smo a beli, idealna kombinacija :lol:
smestaj super, hrana super, sve je super
jos da stigne j i da se zadovoljstvo kompletira
puno se radi al to se znalo....sve sto ugrabim slobodno iskoristim na skajp sa j :lol:
brckam dupe po malo u okeanu, sreca pa je plaza uz kucu inace ni to ne bi stigli :lol:

maca mi sela na lap :heart:

odoh pocinje studio :uja:

...pa lepo, sve u svemu zadovoljna sto je jako vazno, uzivaj koliko god mozes :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back