- Poruka
- 48.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

al ostake penjanje na glecer 80, brodic kroz glecer 35, a bas bih volela da odem u te solfatare to je 70 i zlatni krug dodje mi skoro na isto dal isla busom ili platila vodjenu turu minibusom..razloka je 25 evrica. Vodjena tura je 70.

Лети је тамо дан око 22 сата дужине, баш те брига за струју.Samo kampovanje 300 - 14 dana
Avion u letnjem periodu, jer za takvu avanturu mora da se ide leti je nekih 350 plus onavezno zdravstveno...ne bih ni ja bila blesava bez toga da idem tamo
Autobuski prevoz ne bi bio ispod 150 i to ako idem sa njihovim nacionalnim previznikom
Sator i vreca ne bi bili ispod 100...gledala sam satore sa dva sloja i vreca do minus pet stepeni
Hrana mi ne bi bila tamo ispod 200 i to sve u marketima da kupujem i to u nekom Bonus marketu, koji je najjeftiniji, al ha nema svuda, a da vucem hranu iz rejkjabika nema sanse
Jedino da izbacim jahanje konjaal ostake penjanje na glecer 80, brodic kroz glecer 35, a bas bih volela da odem u te solfatare to je 70 i zlatni krug dodje mi skoro na isto dal isla busom ili platila vodjenu turu minibusom..razloka je 25 evrica. Vodjena tura je 70.
Konji su 125
Smorila sam se.
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
A ne ide mi se vise ni u jedan grad...nista me ne interesuje
- - - - - - - - - -
Jedino da.izbavim konje i penjanje na glecer
- - - - - - - - - -
Ako bij mogla da ne jedem bas svaki dan i da ne.placam cak ni kamp, nego da kampujem na divlje..bez struje.![]()
Лети је тамо дан око 22 сата дужине, баш те брига за струју.

Dobrice a što se ti lepo ne udaš za nekog Islanđanina i sve rešiš jednim udarcem, bez kampovanja sa belim medvedima.![]()

Sta bi ti?!Samo jedan?
- - - - - - - - - -
Ovaj moj je izrod, Rus vegetarijanac I jos I ne pije alcohol. Cuti.

Ti ces se razvesti ako kresnes jos neku dok metle nemaJa bi se razveo
- - - - - - - - - -
koga ja da podojim za karton?![]()

Највише ћеш уштедети ако се обесиш.

Divna siЈа пушим четрдесет година и имам одличан тен.