Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Кад смо код спавањца ја како таложим године насупрот општој тенденцији код већине људи све сам расположенији за спавање... постао сам као она буба којој сам заборавио име, само је положе на леђа и моментално заспи!
До душе ја заспим само кад лежим на стомаку, или постранце, мада се после обрћем ко на роштиљу!

Кад смо код спавањца ја како таложим године насупрот општој тенденцији код већине људи све сам расположенији за спавање... постао сам као она буба којој сам заборавио име, само је положе на леђа и моментално заспи!
До душе ја заспим само кад лежим на стомаку, или постранце, мада се после обрћем ко на роштиљу!

Ovako isto i ja, mogu zaspim gde oces, kad oces ali u krevetu samo na stomaku, ovako mogu i sedeci :lol:

Саће комшија Васа(1927.!!!) да ми наврати да натоватримо два'јС бала сена луцерке.
Не пије ништа сем кооване ракије па сам сУкладно томе дао директивоо Џенее!

Je li zna kisa da si iz Kragujevca :lol:

@tema
Popila kafu, sada caj, molim boga da kisa stane makar na sat da mogu da se prosetam.

- - - - - - - - - -

Ti konji uopste nisu udobni za jahanje, jer oni su pravljeni tovar da nose, pa umesto sedlastih imaju ravna ledja, plus kratak korak jer je to lakse kada se penju/silaze.... Ponesi jastuk da stavis pod goozu :lol:

Ma ja da odem jednim, lako cu za doope.:lol:

- - - - - - - - - -

odakle ti to? :think: Taj datum stigo jos pre dva meseca

Zar metla njje otisla pre tebe?

Daj ne zezaj... ti bar delujes kao neko operisan od straha... a bogami i od medija... sta ti je?
Ako se bas bojis, baci belance pojedi zumance ... tako ja... ja ne volim belance ali zumancee... mmmmm

Ни ја не марим беланце, то ми је као амбалажа за оно што једино вреди. :mrgreen:

Ja obrnuto, bacim zumance.
Само цело јаја је комплетна храна.
Неће се птиче излећи из јајета без беланца, или жуманца и зато ће вас Бог за казну у ове свете дане претворити у магарад да би вас људи јашили!
Бтв подразумева се да пресно јаје не раздвајате на беланце и жуманце, само га изручите у чашу и ексирате као ја, или додате мало соли као моја Џена!

jeste ali i ona je dobilla jos pre datum.

Elem stigne M. tamo a ona sto nas je intervjuisala i sto drzi obuku se zacudi sto nisam ja stigao kad je naglasila da stignemo zajedno, ispostavi se da su oni sto prave raspored napravili gresku jer nam nisu ista prezimena. Ali zato je sad sredila pa cemo na isti brod cim ja stignem.

Ja reko bio si im manje pozeljan:lol:

Nego, nevezano sta se radi sa satorom u kampu? Dal se sator pakuje svako jutro i nosi sa sobom ili sme da se ostavi, ako se negde kampuje dve noci recimo? Ja nikada nisam bila u kmpu..jesam jednom na Borskom jezeru, al u prikolici, ali ovako nikda pa ne znam sta se radi po kampovima.:(

Само цело јаја је комплетна храна.
Неће се птиче излећи из јајета без беланца, или жуманца и зато ће вас Бог за казну у ове свете дане претворити у магарад да би вас људи јашили!
Бтв подразумева се да пресно јаје не раздвајате на беланце и жуманце, само га изручите у чашу и ексирате као ја, или додате мало соли као моја Џена!

Једем све, само кажем шта више волим. :evil:

Ne rusi mi snove. :evil:Ti mali rundavi konji su konji vikinga..jako stara rasa. Ako su konji vikinga, znaci vikinzi su ih jahali.:lol:

Vikinzi su vrlo retko jahali, cak i u bitku ako su isli konjima sjahali bi pre bitke, tek dolaskom feudalizma negde oko 13 veka pojavljuju se kao odgovor na nemacku konjicu konjanici u skandinavskim zemljama. Ti konji su sluzili za teret.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back