- Poruka
- 48.596
ja sam na trnovackom imala ovu do -5c i poludela sam od vrucine
ni da spavam bez nje, ni sa njom..na kraju sam je otkopcala i izbacila donekle sa nekle van
Bila bi ok i ta vreca, ako bih isla na Island leti...tamo je klima zahebana. Ali bih sa ovim idejama koje mi Regina ubacuje u glavu mozda mogla da ostvarim. Naime ako bih imala solarni punjac, mogla bih da idem autobuom od jednog mesta u drugo pa gde bukiram jeftin smestaj tu bih bila u hostelu, a gde ga nema onda napolju. U krajnjem slucaju je izvodljivo i to sa rezervacijom sobe u rejkjaviku gde bih bila recimo tri noci i odatle isla u avanture, a tri bi soba bila samo da.ostavim stvari. Za prvu varijantu je problem sto bih iz bg mogla da.ponesem jako malo stvari u rancu, jer bi kofer otpao. Valjda se covek ne osuga puno ako nosi jedne gace tri dana.
Najveci problem je smestaj, zbog cene. Recimo prvi dan, dan dolaska Rejkjavik
Drugi dan Hveragerdi i termalna reka, epicentar zemljotresa, lava pecina
Treci dan placen izlet jahanje islandskih konja i zlatni krug
Cetvrti dan krecem ka jugoistoku i budem ili u kampu, ako imaju deo i za kampere bez auta ili van kampa. Obidjem glecer i krater. Smestaj u kampu je.po osobi bio pre 3 godine 750 islandskih kruna dan..sto nije puno. Smestaj bi mi izasao 20 evra za tri dana. Vrecu i ranac bih nosila sa sobom, zato i ne bih nosial nesto puno.
- - - - - - - - - -
Dorbo resenje je da nadjes gde bi mogla da volontiras u zamenu za smestaj, ima farmi, ima ljudi koji bi da im cuvas decu itd.
https://www.workaway.info/hostlist....=hostlist&workawayer_capacity=0&host_rating=0
- - - - - - - - - -
Nego sou, mi kad smo gledali jeftiniji smestaj u Tookiju od J.Amerike, a i avion je jeftiniji, koja logika ybt?
Al ja bih da obidjem nesto, a ne da cuvam decu.