Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam na trnovackom imala ovu do -5c i poludela sam od vrucine
ni da spavam bez nje, ni sa njom..na kraju sam je otkopcala i izbacila donekle sa nekle van

Bila bi ok i ta vreca, ako bih isla na Island leti...tamo je klima zahebana. Ali bih sa ovim idejama koje mi Regina ubacuje u glavu mozda mogla da ostvarim. Naime ako bih imala solarni punjac, mogla bih da idem autobuom od jednog mesta u drugo pa gde bukiram jeftin smestaj tu bih bila u hostelu, a gde ga nema onda napolju. U krajnjem slucaju je izvodljivo i to sa rezervacijom sobe u rejkjaviku gde bih bila recimo tri noci i odatle isla u avanture, a tri bi soba bila samo da.ostavim stvari. Za prvu varijantu je problem sto bih iz bg mogla da.ponesem jako malo stvari u rancu, jer bi kofer otpao. Valjda se covek ne osuga puno ako nosi jedne gace tri dana.:lol: Najveci problem je smestaj, zbog cene.
Recimo prvi dan, dan dolaska Rejkjavik
Drugi dan Hveragerdi i termalna reka, epicentar zemljotresa, lava pecina
Treci dan placen izlet jahanje islandskih konja i zlatni krug
Cetvrti dan krecem ka jugoistoku i budem ili u kampu, ako imaju deo i za kampere bez auta ili van kampa. Obidjem glecer i krater. Smestaj u kampu je.po osobi bio pre 3 godine 750 islandskih kruna dan..sto nije puno. Smestaj bi mi izasao 20 evra za tri dana. Vrecu i ranac bih nosila sa sobom, zato i ne bih nosial nesto puno.

- - - - - - - - - -

Dorbo resenje je da nadjes gde bi mogla da volontiras u zamenu za smestaj, ima farmi, ima ljudi koji bi da im cuvas decu itd.

https://www.workaway.info/hostlist....=hostlist&workawayer_capacity=0&host_rating=0

- - - - - - - - - -

Nego sou, mi kad smo gledali jeftiniji smestaj u Tookiju od J.Amerike, a i avion je jeftiniji, koja logika ybt?

Al ja bih da obidjem nesto, a ne da cuvam decu. :lol:

Bila bi ok i ta vreca, ako bih isla na Island leti...tamo je klima zahebana. Ali bih sa ovim idejama koje mi Regina ubacuje u glavu mozda mogla da ostvarim. Naime ako bih imala solarni punjac, mogla bih da idem autobuom od jednog mesta u drugo pa gde bukiram jeftin smestaj tu bih bila u hostelu, a gde ga nema onda napolju. U krajnjem slucaju je izvodljivo i to sa rezervacijom sobe u rejkjaviku gde bih bila recimo tri noci i odatle isla u avanture, a tri bi soba bila samo da.ostavim stvari. Za prvu varijantu je problem sto bih iz bg mogla da.ponesem jako malo stvari u rancu, jer bi kofer otpao. Valjda se covek ne osuga puno ako nosi jedne gace tri dana.:lol: Najveci problem je smestaj, zbog cene.
Recimo prvi dan, dan dolaska Rejkjavik
Drugi dan Hveragerdi i termalna reka, epicentar zemljotresa, lava pecina
Treci dan placen izlet jahanje islandskih konja i zlatni krug
Cetvrti dan krecem ka jugoistoku i budem ili u kampu, ako imaju deo i za kampere bez auta ili van kampa. Obidjem glecer i krater. Smestaj u kampu je.po osobi bio pre 3 godine 750 islandskih kruna dan..sto nije puno. Smestaj bi mi izasao 20 evra za tri dana. Vrecu i ranac bih nosila sa sobom, zato i ne bih nosial nesto puno.

- - - - - - - - - -

Al ja bih da obidjem nesto, a ne da cuvam decu. :lol:

Kolko se secam kampovanje na islandu j dozvoljeno ako je drzavna zemlja, ono pored puteva, i bar 300 metara od naseljenog mesta tj kuca ali nije dozvoljeno u nacionalnim parkovima.

Evo sad izguglah na par mesta, nije dozvoljeno u parkovima, moze na javnom zemljistu inace jedino u kampovima.

- - - - - - - - - -

Dospela tema sa foruma na krstinu stranicu na fejsu, valjam se od smeha :rotf:

I to ni manje ni vise nego ovo

http://forum.krstarica.com/showthread.php/755742-Njoj-je-19

pratis krstu na FB? :lol:

Kolko se secam kampovanje na islandu j dozvoljeno ako je drzavna zemlja, ono pored puteva, i bar 300 metara od naseljenog mesta tj kuca ali nije dozvoljeno u nacionalnim parkovima.

Evo sad izguglah na par mesta, nije dozvoljeno u parkovima, moze na javnom zemljistu inace jedino u kampovima.

- - - - - - - - - -

pratis krstu na FB? :lol:

Pa da...al taj kamp ima 400 mesta za 400 satora. Ide se bez rezervacije..mozda bi mi i uspelo.
U Norveskoj moze da se kampuje skoro svuda, na javnom zemljistu. Ako budem isla obavesticu cenjene 4umashe. Da se izljubimo pre nego sto me nesto pojede.:lol:

Imas da se kupe neki punjaci kojima ne treba struja, videla sam kod lika u busu kad sam se vracala iz belog sveta :lol: Ebem li ga na sta rade. Pola busa punilo telefon kod njega :lol:

Cula sam za to.Baci vise informacija.

Nobelovu nagradu treba da dobije taj sto je time olaksao zivot ljudima u 21.veku.

- - - - - - - - - -

Uh, a ja sve maštam kako bi bilo divno da kupimo veliki šator i odemo negde na 10 dana u tri lepe, daleko od ljudi, da se družim s drvećem. No i moj muž je kao elektrika tako da ništa od toga.

Za Dendroterapiju ti ne treba lomatanje po mestima bez vikendice sa kupatilom,tusem,udobnim krevetom.Muz ti je car.Bolje vikendica ili hotel nego da ti bube budu naokolo.

Uh, a ja sve maštam kako bi bilo divno da kupimo veliki šator i odemo negde na 10 dana u tri lepe, daleko od ljudi, da se družim s drvećem. No i moj muž je kao elektrika tako da ništa od toga.
У ЈНА у два наврата на Криволаку, једном зими на -15 гарнирано с ветром, други пут лети... а змије шетају ко пензионери на Калемегдану.
Хвала ти ко сестри!

"Zavidim ljudima koje muci nesanica. Imaju vise vremena za citanje."
M. Kapor :):heart:
"Zavidim ljudima koji veruju u ove sarene laze." M.Cicak
Volim JYSK. :)

Spremam se da idem kod mame na ručak.

Tužno mi je kada napišem "kod mame", umesto "kod mojih roditelja". :rida:

Veruj da ti je tesko ali budi srecna jer jos imas mamu :heart:

- - - - - - - - - -

Tema: vratili se kuci. Istusirala se, legla. Glavica me zabolela a ceka me jos posla

...usla s posla, ceo dan od ranog jutra sam radila...skuvala kafu, glava razbija a ne boli...gledam oko sebe i pitam se odakle sada krenuti...tri otvorena kofera, masa prljavih stvari, tri jakne za hemijsko, jedno pet masina moram da pustim, kada ce to da se susi, sta uopste nosim, veze nemam...a naravno, pocascena sam novim letom tik pre leta za kuci i to nocnim, milina...imam sve da sredim jedno jutro...kapitalizam, kapitalizam...crni kapitalizam...ne pali ono moje kad ne znas sta ces nemoj nista...

Никада у животу нисам спавала под шатором, нити ћу.
I ja sam tip koji nece ni u luksuznu kamp prikolicu (ekspresno je prodao muz kad je video koliko je sati :mrgreen:)
nista lepse od toga
Ti si kao moja sestra...njoj najlepse u vreci, cak i sator ne mora uvek. :lol:
Celu jadransku obalu je tako u prste upoznala i kasnije sa muzem - motor pod dupe i piciiiii.
Dok ja nisam nigde polazila bez agencijske rezervacije za hotel, ni u ludilu bre sator. :lol:

Moje starije dete uziva na raspustu... dosao sa mojima kuci, izigrali se, izdjipali on i malena, ja ih okupala oboje, presvukla, sredila... i kaze "E ja sad idem. Baba molim te jel mogu ponovo sa vama?" :lol: i ode... otrca... ni poljubac... :lol:
Rasirila stoljnjake... zavrsila sa poslom za danas... iako me cekaju dve pune korpe vesa naseg i decijeg... ne mogu... nek ceka... mozda sutra bude lep dan pa napolje da se susi...
A sutra vodi malu na vadjenje krvi, pa kod pedijatra...

Ja majke mi moje Nevenke ne znam kako zene koje imaju fiksno radno vreme uklope malu decu, kucne obaveze i posao? Nije mi jasno...

Pijem neki sladoled mix, umesto da sam umutila sladoled ja popila smesu... :lol: lepo je... nesto novo imlekovo valjda...

Trebala bi i do grada da se vidim sa prijateljicom...

I ja sam tip koji nece ni u luksuznu kamp prikolicu (ekspresno je prodao muz kad je video koliko je sati :mrgreen:)

Ti si kao moja sestra...njoj najlepse u vreci, cak i sator ne mora uvek. :lol:
Celu jadransku obalu je tako u prste upoznala i kasnije sa muzem - motor pod dupe i piciiiii.
Dok ja nisam nigde polazila bez agencijske rezervacije za hotel, ni u ludilu bre sator. :lol:

volim i ja odmor u hotelu, da se ne lazemo...ali sator je sloboda :zaljubljena:

jedino sto nikad nisam, niti bih je boravak u hostelu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back