- Poruka
- 50.364
Lift im u zgradi ne radi, a ona je na 5tom spratu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mojih ruku delo. Upravo fotkano.
![]()
Ocenu od 1 do 5 dajte mi kao reputaciju.

Regina, ako je na moj racun ja sam nosila sestricinu redovno na treci sprat sa visokim prizemljem pola godine jer nemamo lift...odnesem bebu dam je baki, spustim se ponovo po kolica, popnem ih, spustim se ponovo po torbu i kese popnem ih...i tako svakodnevno...kada smo dve onda jedna bebu i kese a druga kolica...i tako...u Evropi mnogi ljudi u starim zgradama nemaju lift, ja nemam a duplo je stepeniste, stepenice stakleni prozori pa stepenice do novog sprata...i u toj zgradi smo decenijama, tako su i nas kao bebe
Moje stepenice su kruzne i prakticno bez odmorista medju spratovima. Sirine metar. Ima po 1 m kv medju spratovima gde su vrata. Nema ograde. Moja kolica imaju 20 kg. Ako sad treba da objasnjavam, ne verujem da bi se mnogo ljudi upustalo u taj poduhvat.Regina, ako je na moj racun ja sam nosila sestricinu redovno na treci sprat sa visokim prizemljem pola godine jer nemamo lift...odnesem bebu dam je baki, spustim se ponovo po kolica, popnem ih, spustim se ponovo po torbu i kese popnem ih...i tako svakodnevno...kada smo dve onda jedna bebu i kese a druga kolica...i tako...u Evropi mnogi ljudi u starim zgradama nemaju lift, ja nemam a duplo je stepeniste, stepenice stakleni prozori pa stepenice do novog sprata...i u toj zgradi smo decenijama, tako su i nas kao bebe
Ja opciju odmora nemam.

probaj u kolicaaТамо пада киша 25 сати дневно свих 400 дана годишње и само се чека реприза Чернобиља&Фукушиме... одмах поред ебене Белгије зване Калифат.kako nece da spavaa![]()
Тамо пада киша 25 сати дневно свих 400 дана годишње и само се чека реприза Чернобиља&Фукушиме... одмах поред ебене Белгије зване Калифат.

Ако метеоролошке мапе не лажу имате бар 2,5 пута више воденог талога, а и сирота Регина је на екскурзији у теби оближњем Бриселу добила маховинз на по(!!!) глави од влаге!Ovde pada kisa redje nego u Srbiji.
E sad, da je atomka na svakih 5 km, jesteNeka nekad crci mora
Ако метеоролошке мапе не лажу имате бар 2,5 пута више воденог талога, а и сирота Регина је на екскурзији у теби оближњем Бриселу добила маховинз на по(!!!) глави од влаге!
Ma ubudjala sam se skroz....