Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mojih ruku delo. Upravo fotkano.

uskrsn10.jpg

Ocenu od 1 do 5 dajte mi kao reputaciju.

Ovo mora da je Lukrecija, samo njoj/njemu je malo dva jaja. :rotf:

Regina, ako je na moj racun ja sam nosila sestricinu redovno na treci sprat sa visokim prizemljem pola godine jer nemamo lift...odnesem bebu dam je baki, spustim se ponovo po kolica, popnem ih, spustim se ponovo po torbu i kese popnem ih...i tako svakodnevno...kada smo dve onda jedna bebu i kese a druga kolica...i tako...u Evropi mnogi ljudi u starim zgradama nemaju lift, ja nemam a duplo je stepeniste, stepenice stakleni prozori pa stepenice do novog sprata...i u toj zgradi smo decenijama, tako su i nas kao bebe

Regina, ako je na moj racun ja sam nosila sestricinu redovno na treci sprat sa visokim prizemljem pola godine jer nemamo lift...odnesem bebu dam je baki, spustim se ponovo po kolica, popnem ih, spustim se ponovo po torbu i kese popnem ih...i tako svakodnevno...kada smo dve onda jedna bebu i kese a druga kolica...i tako...u Evropi mnogi ljudi u starim zgradama nemaju lift, ja nemam a duplo je stepeniste, stepenice stakleni prozori pa stepenice do novog sprata...i u toj zgradi smo decenijama, tako su i nas kao bebe

Reci to njoj...

Njoj i jesam rekla.
Na fin nacin, da je bistro, zdravo, resko i jako lepo ako je u blizini a verujem da jeste...od nekih stvari nas je strah kako cemo a u sustini vrlo lako, nakon par puta se naviknes bez problema, taman malo i vezbe...lift je stao, nije idealno ali ok, prolece je samo jedno u godini...sta god se desavalo, kada se udahne vazduh dan je lepsi...restartuje se covek...ja bih tako da sam u njenoj kozi...mozda imam takav stav sto sam navikla da vucem, kese, kofere, sve sama dizem i ne samo ja vec svi koji tu zivimo...

Moje stepenice su kruzne i prakticno bez odmorista medju spratovima. Sirine metar. Ima po 1 m kv medju spratovima gde su vrata. Nema ograde. Moja kolica imaju 20 kg. Ako sad treba da objasnjavam, ne verujem da bi se mnogo ljudi upustalo u taj poduhvat.

- - - - - - - - - -

+ Ti si posle te egzibicije verovatno davala dete nekom drugom I isla da odmaras. :) Ja opciju odmora nemam.
I ovde pada kisa, ne znam odakle ti da je vedro I lepo.

Ми смо имали леп трособан стан у Сремској Каменици изграђен тамо 82.(с две године закашњења!) преко стамбене задруге уз помоћ девизног кредита типа 3:1(мрзи ме да објашњавам, али некада се лако долазило до стана ако сте будни), нова савремена зграда, али четвороспратница, а такве по ондашњим, а и садашњим прописима нису морале да имају лифт... неке бабе су се баш напатиле!

- - - - - - - - - -

Ovde pada kisa redje nego u Srbiji.
E sad, da je atomka na svakih 5 km, jeste :D Neka nekad crci mora
Ако метеоролошке мапе не лажу имате бар 2,5 пута више воденог талога, а и сирота Регина је на екскурзији у теби оближњем Бриселу добила маховинз на по(!!!) глави од влаге!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back