Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
9ba446d1aed836f3416460e2f5b3223c.jpg

То смо већ констатовали, шта има ново?

Osim što sam deset dana provela nesvesna, a onda kad sam se osvestila to je bilo od šoka i adrenalina pa sam opet u neku ruku bila nesvesna.. ništa...
I da, popišala mi je čizme iz nekog razloga, al' ja nemam živaca sad da se udubljujem u njih.
Kod tebe?

- - - - - - - - - -

I da, pijem tu nesrećnu kavu sad...

Osim što sam deset dana provela nesvesna, a onda kad sam se osvestila to je bilo od šoka i adrenalina pa sam opet u neku ruku bila nesvesna.. ništa...
I da, popišala mi je čizme iz nekog razloga, al' ja nemam živaca sad da se udubljujem u njih.
Kod tebe?

- - - - - - - - - -

I da, pijem tu nesrećnu kavu sad...

Код мене исто јутарња кафа, ово ти је као да је пијемо заједно...

Иначе, ништа посебно, јуче се цело поподне расправљали са мајстором, рикнуло све одједаред.

ТА пећ, констатовано да је отишао терморегулатор;

рерна, отишао грејач;

и на крају, наша чувена рингла (која не ради месецима, заправо ја је нисам укључивала месецима јер је избацивала склопка због ње) испоставило се да је све ОК, ваљда се препала од мајстора :zcepanje:.

И тако, поподне месим питу, да сефтелишем нови грејач на рерни...

Пријатна кафа!

Код мене исто јутарња кафа, ово ти је као да је пијемо заједно...

Иначе, ништа посебно, јуче се цело поподне расправљали са мајстором, рикнуло све одједаред.

ТА пећ, констатовано да је отишао терморегулатор;

рерна, отишао грејач;

и на крају, наша чувена рингла (која не ради месецима, заправо ја је нисам укључивала месецима јер је избацивала склопка због ње) испоставило се да је све ОК, ваљда се препала од мајстора :zcepanje:.

И тако, поподне месим питу, да сефтелишем нови грејач на рерни...

Пријатна кафа!

Takođe..
Moju popravljao majstor pre mesec dana. Nisam ni izvalila da su joj riknula dva grejača dok nije otišao i treći, pa bilo k'o u ledari.. tako je dobro opravi da kad uključim izduvavanje čuje se kao usisivač.. al' dobro, bar greje...
Tvoja rerna k'o moja mačka kad treba da ide kod veterinara.. odjednom joj ništa ne fali.

- - - - - - - - - -

A meni kad treba da zovem majstora treba psihička priprema od pet dana..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back