Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Заломило му се дете са љубавницом?

У наведеној ситуацији то и није лоше.

Брже ће преломити шта ће са женом, под условом да зна да га она вара.

Ne može ostaviti decu, neće da im kvari detinjstvo - on će se žrtvovati. Kupice ljubavnici stan u Čačku, otvoriti frizeraj i Bog da ga vidi.

kazi joj
ja je tukla na rupi al ne vredi, izgleda je s&m pa batine ne vrede, zaljubila se u mene dok sam je spenkovala :aha:
:lol:

Pa šta ću kad volim S&M :zaljubljena: :flert: :lol:

- - - - - - - - - -

Dobar dan, dame. :)

mart, ha? pa ebo te, koliko brzo vreme trci, stvarno nije humano.
temica: pijem kafu i psujem sebe sto ne kupih cigarete, sad moram dve da razvucem u narednih dva sata.

Dobro jutro draga :zag: :cao:

Odvezao sam decu u školu, žena otišla kod punice, a ja ležim i trčim virtuelnim livadama. Nastavio sam pasulj i presekao kolenicu sekirom na pola da može stati u lonac, idem malo kasnije sa drugom na kafu. Ne bih o njegovom životu, samo da kažem da ga žena vara, da vozi passata sedmicu bele boje, našao je skoro ljubavnicu i izgleda da im se zalomilo dete. Toliko.

Renderujes efekte Čile?

:rotf:

usput si kupi jedan obican lapcic od 1000e da ti se slaze uz wc solju, nemoj biti seljanka i forumasiti sa nekog jefinog djubreta :cool:

kazi joj
ja je tukla na rupi al ne vredi, izgleda je s&m pa batine ne vrede, zaljubila se u mene dok sam je spenkovala :aha:
:lol:

Срам је било, мајка једног малолетног, и једног још нерођеног детета, ц, ц, ц :tajna:

- - - - - - - - - -

Ne može ostaviti decu, neće da im kvari detinjstvo - on će se žrtvovati. Kupice ljubavnici stan u Čačku, otvoriti frizeraj i Bog da ga vidi.

За моје појмове, то је мало превелика жртва.

Али, то сам ја.

jadan nosorog[emoji38]nisam taj videla
imas vise grupa, nominovani, pa oni kojima daju priznanje i sl...ali samo je jedan pobednik godine, i on mora da ispuni one uslove

bilo je raznih, ali secam se jednog klinca koji se razneo pumpom za naduvavanje guma sa benziske stanice, nabio u duppe i pustio kompresor ne kontajuci koliko je jak
skupljali mu delove danima
prajsles :rotf:
Boze, kakva prirodna selekcija na delu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back