Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U ovom boldovanom je fora. Znaš ti onaj vic kada je Lala upecao zlatnu ribicu? Ona mu kao i svaka zlatna ribica obeća tri želje u zamenu za slobodu.
Pusti je Lala i poče da razmišlja:
- Prva mi je želja da me Sosa ne vara...Druga želja mi je da i ako me prevari, da ja to ne saznam...A treća mi je želje da ako me Sosa prevari i ako to saznam, da se ne jedim.

Balašević nije za temperamentne. Samo za ladovine.

P.S. I odakle ti ideja da nemaš pravo na svoje mišljenje?

Ja sam temperamentna, a volim neke njegove pesme
Balkanski tango
Boza zvani pub
Moja draga sad je u japanu
Crni labud
Dobro gde si ti
Prica o vasi ladackom
Neki novi klinci

Da! Imam i ja par drugarica koje iscrpljuju ali na najjace... Pocela sam dozirati, jer druge mogu skinuti sa dnevnog reda i to u dva tri poteza ali drugarice bas i ne, ali dozerka radi... hahahaha!

- - - - - - - - - -

Ma, svojataju te opasno... cist primer, sedim u basti, ispijam kafu , nikad sama.... ali to mnogima ne predstavlja smetnju .. i kao ono samo da me nesto pitaju, i onda tome nema kraja.... hahahah!

....ja sva sreca nemam vise bas tako jakih energija uz sebe, pa lakse disem...a to tad je bilo strasno, pre toga nisam verovala da tako nesto postoji....i eto dematovao me zivot....

To ce ovaj moj da peva moja draga sad je u japanu, nekom drugom bere tresnjin cvet...kad ja odem u moskvu, da vidim pravu znamenitost rusije - rusa:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Sta li cu ja u miskvi da berem :think:

- - - - - - - - - -

Idemo aeroflotom, a ini nisu bas najsugurniji:sad2:

To ce ovaj moj da peva moja draga sad je u japanu, nekom drugom bere tresnjin cvet...kad ja odem u moskvu, da vidim pravu znamenitost rusije - rusa:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Sta li cu ja u miskvi da berem :think:

- - - - - - - - - -

Idemo aeroflotom, a ini nisu bas najsugurniji:sad2:

e super,blago tebi
meni to nije ni u dalekom planu,a nije da ne bih volala
moje dve drugarice bile pre deset dana u jerusalimu,to me recimo ne privlaci

- - - - - - - - - -

Drugar ide nekim poslom, mi onako sa njim.

:zcepanje:
kao da idete do pijace,tako si to rekla

Kad vam samo stigne post- ne cekajte me moji voljeni 4umasi, oteo me je jedan ruski milijarder:rotf:

pre neki dan ja kazem muzu,jeli bre,jesam li ja stvarno jedina koja je bila u egiptu i niko ti nije nudio ni bebu od kamile da me das? :(

- - - - - - - - - -

ono svi pricaju hteo da da celo krdo muzu da mu ostavi zenu,a ja ebo te ne odoh ni za magare :(
mislim ne znam zasto me ovo sa milijarderom asociralo:think:

pre neki dan ja kazem muzu,jeli bre,jesam li ja stvarno jedina koja je bila u egiptu i niko ti nije nudio ni bebu od kamile da me das? :(

- - - - - - - - - -

ono svi pricaju hteo da da celo krdo muzu da mu ostavi zenu,a ja ebo te ne odoh ni za magare :(
mislim ne znam zasto me ovo sa milijarderom asociralo:think:

Lupaju ljudi...nudili kamile ko sto ce mene da otme milijarder...al nada uvek postoji:lol:

- - - - - - - - - -

Moj novi vodic Dimitri (to zbig rime)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back