EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imao sam nesto zabavnije i dinamicnije da gledam. Snuker!!!nisi gledao, te se ne javljaj...vucicu mali![]()
Imao sam nesto zabavnije i dinamicnije da gledam. Snuker!!!))
A, Partizan je toliko jadan da mi ga je nekako i zao![]()
Bio je i Partizan jedno dobro vreme, ali sada je veliki navijac i drzavnik, zajedno sa svojim malim pacovima iz kanalizacije, Ideom, Terzom i ostalim nusproduktima, uspeo da mi ogadi sve sto ima bilo kakve veze sa sportom u Srbiji.pa ja, mi smo mali, nismo drzavni projekat jbg![]()
Bio je i Partizan jedno dobro vreme, ali sada je veliki navijac i drzavnik, zajedno sa svojim malim pacovima iz kanalizacije, Ideom, Terzom i ostalim nusproduktima, uspeo da mi ogadi sve sto ima bilo kakve veze sa sportom u Srbiji.
Imao sam nesto zabavnije i dinamicnije da gledam. Snuker!!!))
A, Partizan je toliko jadan da mi ga je nekako i zao![]()
To su bre komsije, a ne one sto samo gledaju kako da uteraju neko zlocekam da se komsije vrate iz turije sa kobasicijade,javili mi da mi nose metar kobaje na poklon
bila sam popodne peske do merkatora,kao skockala se i smrzla se ko ...
To su bre komsije, a ne one sto samo gledaju kako da uteraju neko zlo![]()
Bogme, sa metrom se ne moze lose nikako, sve i da mu je tehnika na nivou igraca iz trece srpske lige.pa ovaj ne uteruje tako lose![]()
Bogme, sa metrom se ne moze lose nikako, sve i da mu je tehnika na nivou igraca iz trece srpske lige.
Pa zato sto ja znam da moram da dostignem tehnicki nivo jednog Lionela Mesija, da bi imao kakve-takve rezultatea kako ti to znas?![]()
Pa zato sto ja znam da moram da dostignem tehnicki nivo jednog Lionela Mesija, da bi imao kakve-takve rezultate))
Metar kobasice ♡
a vi jos o onoj stvari![]()