Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cicak, besmisleno je da si nervozna zbog toga sto muz nije uradio nesto na sta si ga ti napinjala da uradi.
On ne misli o tome, pa ne misli, tim napinjanjem ce da bude jos gore.
Tako da, ili sledeci put organizuj nesto sama i idi taksijem, ili pusti njega da radi kako on hoce, bez napinjanja.
On mene 80% ne slusa sta pricam.
Danas popodne, ja krecem do dz, i kazem precizno:"Ukljucila sam pumpu, operi blender da se ne skori." U tom momentu izlazim u hodnik i obuvam se a on iz kuhinje:"Jesi ukljucila pumpu?" :evil:
Jutros mu u putu kazem da idu moji sutra za NS. U 16h sedimo i rucamo i opusteno:"Jesu ti javili tvoji kad ce za NS?":evil:
Pa ok, nebitno, neka vozi sama, poenta je da je to zensko napinjanje muskaraca koje je tako karakteristicno, potpuno besmisleno, iz 1000 razloga.
Nije besmisleno ako smo u braku, zivimo zajedno, imamo decu. Ako ja njega uvek slusam. Pa jb se bre.
On se iskljuci. Jos sam ja tolerantna i kazem nema veze... za stvari koje su stvarno nebitne ali jbt ne mozes da se iskljucis kad su deca u pitanju.

Imam sjajnu temu... na ovu temu... :)

Deca su privelogovana uvek.
Razumem da imas svog licnog pedijatra i da treba da se zakaze,ali obicno se uzima u obzir ako neko dolazi iz unutrasnjosti.
stvarno stoka neotesana..:neutral:

Cicak moras se pod hitno osvetiti muzu,takva neozbiljnost ne sme da prodje nekazanjeno !!:mrgreen:

Ne fantaziraj. života ti. Gde se to uzima u obzir da neko dolazi iz unutrašnjosti? Ako si iz unutrašnjosti, kreni na vreme pa ćeš stići. Pa kada budeš ispred šaltera u 8:55h, a imaš zakazano u 9h, a oni ti kažu da ne mogu da prime knjižicu, imaš sva prava ovog sveta da im se nakršiš mile majke.

Inače Marice, razumem te savršeno. Samo što su kod nas obrnute uloge. Ja imam vremena, i stižem u poslednjem trenutku (doduše ne kasnim), a mm stiže bar pola sata pre vremena. I toliko je ekstreman u tome, da se deca non stop zezaju na njegov račun. Kada sam išla da vadim konce, napisali su u otpusnoj listi da treba da budem u 8h u ambulanti. Deca su rekla da ćemo mi krenuti od kuće, a doktorki još neće ni zvoniti alarm za buđenje. I da ćemo stići na Bežaniju pre nego što se promeni noćna smena portira. :rotf:

Naravno da smo u bolnici bili u pola 8, a prešla sam u 9h. Ali ja mog muža slušam, moram, stariji je, a tebe tvoj neće. :(

Ne fantaziraj. života ti. Gde se to uzima u obzir da neko dolazi iz unutrašnjosti? Ako si iz unutrašnjosti, kreni na vreme pa ćeš stići. Pa kada budeš ispred šaltera u 8:55h, a imaš zakazano u 9h, a oni ti kažu da ne mogu da prime knjižicu, imaš sva prava ovog sveta da im se nakršiš mile majke.

Inače Marice, razumem te savršeno. Samo što su kod nas obrnute uloge. Ja imam vremena, i stižem u poslednjem trenutku (doduše ne kasnim), a mm stiže bar pola sata pre vremena. I toliko je ekstreman u tome, da se deca non stop zezaju na njegov račun. Kada sam išla da vadim konce, napisali su u otpusnoj listi da treba da budem u 8h u ambulanti. Deca su rekla da ćemo mi krenuti od kuće, a doktorki još neće ni zvoniti alarm za buđenje. I da ćemo stići na Bežaniju pre nego što se promeni noćna smena portira. :rotf:

Naravno da smo u bolnici bili u pola 8, a prešla sam u 9h. Ali ja mog muža slušam, moram, stariji je, a tebe tvoj neće. :(

...ja tako kao tvoj muz, uvek bar 15 minuta ranije, bolje da cekam ja njih, oni mene nece....i tako celi zivot, nikad u zivotu za 24 godine staza nisam zakasnila na posao,
i uzasno me nerviraju ljudi koji kasne....oni uglavnom imaju stotinu opravdanja za svoja kasnjenja i uvek su u pravu, a samo treba da naviju sat na vreme....

Какав је то уопште глагол? Дуцнути. :lol:
Nije duCnuti nego duCnuti(c kao curka cup cirilica)

Ma i ja stizem na vreme uvek ali ocekujem od njega da je procenio koliko mu treba do SO. Bar 15 puta sam rekla da treba u 9h da budemo tamo.
I sto je najjace od svega mi smo bili tamo ali smo otisli prvo u neku zgradu desno. To je hitna valjda, pa su nas poslali u neku drugu zgradu, pa dok smo nasli ambulantu logicno da je 9:20h.
A da prostis sestra jede gomna. Ceo dan odvojis da dovedes dete. Predjes 50 km i ona te drka jer si 20min zakasnio. A zakasnili smo izmedju ostalog i sto smo trazili tu zgradu ambulante.
Ja sam svakako ljuta na mm jer da je po mom mi bi stigli u 8:35h .

cozyconcepts_snoopy_dancing_musical_notes_croche.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back