- Poruka
- 98.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma đe ga nađe![]()
..koga?
On mene 80% ne slusa sta pricam.Cicak, besmisleno je da si nervozna zbog toga sto muz nije uradio nesto na sta si ga ti napinjala da uradi.
On ne misli o tome, pa ne misli, tim napinjanjem ce da bude jos gore.
Tako da, ili sledeci put organizuj nesto sama i idi taksijem, ili pusti njega da radi kako on hoce, bez napinjanja.
Nije besmisleno ako smo u braku, zivimo zajedno, imamo decu. Ako ja njega uvek slusam. Pa jb se bre.Pa ok, nebitno, neka vozi sama, poenta je da je to zensko napinjanje muskaraca koje je tako karakteristicno, potpuno besmisleno, iz 1000 razloga.
...uhhh...necu nista dalje da kometarisem...
...vecerala, motani madjarski sir i zelenu salatu...![]()
.. u vezi moje izjave, ili Iglesijasa...?![]()
![]()
...u vezi horoskopskog znaka![]()
![]()
Hahah divne smo toliko da preterujemoA sta to fali mom horoskopskom znaku, m? Hahaha!
Vage su divne...![]()
![]()
Hahah divne smo toliko da preterujemo![]()
volim vagice![]()
Deca su privelogovana uvek.
Razumem da imas svog licnog pedijatra i da treba da se zakaze,ali obicno se uzima u obzir ako neko dolazi iz unutrasnjosti.
stvarno stoka neotesana..
Cicak moras se pod hitno osvetiti muzu,takva neozbiljnost ne sme da prodje nekazanjeno !!![]()
Cekaj, nije to preterivanje... samo previse emotivno.. Ne mesaj babe i zabe.... Haha!
- - - - - - - - - -
I vagice vole... zabice...![]()
Vagice smo vaginice hahahavolim vagice![]()
A sta to fali mom horoskopskom znaku, m? Hahaha!
Vage su divne...![]()
![]()
Znam ja kako je hahahCekaj, nije to preterivanje... samo previse emotivno.. Ne mesaj babe i zabe.... Haha!
- - - - - - - - - -
I vagice vole... zabice...![]()
Vagice smo vaginice hahaha![]()
Ne fantaziraj. života ti. Gde se to uzima u obzir da neko dolazi iz unutrašnjosti? Ako si iz unutrašnjosti, kreni na vreme pa ćeš stići. Pa kada budeš ispred šaltera u 8:55h, a imaš zakazano u 9h, a oni ti kažu da ne mogu da prime knjižicu, imaš sva prava ovog sveta da im se nakršiš mile majke.
Inače Marice, razumem te savršeno. Samo što su kod nas obrnute uloge. Ja imam vremena, i stižem u poslednjem trenutku (doduše ne kasnim), a mm stiže bar pola sata pre vremena. I toliko je ekstreman u tome, da se deca non stop zezaju na njegov račun. Kada sam išla da vadim konce, napisali su u otpusnoj listi da treba da budem u 8h u ambulanti. Deca su rekla da ćemo mi krenuti od kuće, a doktorki još neće ni zvoniti alarm za buđenje. I da ćemo stići na Bežaniju pre nego što se promeni noćna smena portira.![]()
Naravno da smo u bolnici bili u pola 8, a prešla sam u 9h. Ali ja mog muža slušam, moram, stariji je, a tebe tvoj neće.![]()
..jesu, da, daleko vam lepa kuca....![]()
Znam ja kako je hahah
Cekaj! Stani! Ne moze to bez kabla...Hahahaha!
Da vidimo, sta to fali vagama, ili imamo viska...pa ti zasmetalo? Sta tacno?
- - - - - - - - - -
![]()
Nije duCnuti nego duCnuti(c kao curka cup cirilica)Какав је то уопште глагол? Дуцнути.![]()
Ne fantaziraj. života ti. Gde se to uzima u obzir da neko dolazi iz unutrašnjosti? Ako si iz unutrašnjosti, kreni na vreme pa ćeš stići. Pa kada budeš ispred šaltera u 8:55h, a imaš zakazano u 9h, a oni ti kažu da ne mogu da prime knjižicu, imaš sva prava ovog sveta da im se nakršiš mile majke.
Inače Marice, razumem te savršeno. Samo što su kod nas obrnute uloge. Ja imam vremena, i stižem u poslednjem trenutku (doduše ne kasnim), a mm stiže bar pola sata pre vremena. I toliko je ekstreman u tome, da se deca non stop zezaju na njegov račun. Kada sam išla da vadim konce, napisali su u otpusnoj listi da treba da budem u 8h u ambulanti. Deca su rekla da ćemo mi krenuti od kuće, a doktorki još neće ni zvoniti alarm za buđenje. I da ćemo stići na Bežaniju pre nego što se promeni noćna smena portira.![]()
Naravno da smo u bolnici bili u pola 8, a prešla sam u 9h. Ali ja mog muža slušam, moram, stariji je, a tebe tvoj neće.![]()
...tacno sve, ali bukvalno sve...jedna vaga mi je dosla glave za malo....znaci strasno, ne bih vise o tome....