Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Ja svako jutro ustajem u 7h najkasnije. A najmanji mi je problem ustati kad god treba. Nocas ni spavala nisam od kasljanja decijeg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On mene 80% ne slusa sta pricam.
Danas popodne, ja krecem do dz, i kazem precizno:"Ukljucila sam pumpu, operi blender da se ne skori." U tom momentu izlazim u hodnik i obuvam se a on iz kuhinje:"Jesi ukljucila pumpu?"
Jutros mu u putu kazem da idu moji sutra za NS. U 16h sedimo i rucamo i opusteno:"Jesu ti javili tvoji kad ce za NS?"
Nije besmisleno ako smo u braku, zivimo zajedno, imamo decu. Ako ja njega uvek slusam. Pa jb se bre.
On se iskljuci. Jos sam ja tolerantna i kazem nema veze... za stvari koje su stvarno nebitne ali jbt ne mozes da se iskljucis kad su deca u pitanju.
Imam sjajnu temu... na ovu temu...![]()
Pa Cicak, to se ne resava tako sto ces ti njega da iznapinjes i nateras da bude kao odgovorniji za neke stvari, to je nemoguce; a i tada muskarcu delujes kao mama, pa bude jos gore.
Ako je on neodgovoran za neke stvari i ne slusa te, on je takav pa je takav.
Znam. I to me zulja.
Nije neodgovoran vec me NE SLUSA.![]()
Tacno tako.cuj ne slusa je...pa koji ce da slusa sta sve mi trabunjamo po ceo dan![]()
Tacno tako.![]()
Gledam usne, kako su ispucale...bole me... pa jbmti, dokle vise...
cuj ne slusa je...pa koji ce da slusa sta sve mi trabunjamo po ceo dan![]()
Nije mi to normalno. Ajd da selektuje... ali da ne cuje uopste. Kako!?E, Cicak, zene, objektivno gledano, pricaju bez prestanka i nas mozak, kao odbrambeni mehanizam, aktivira jedinu mogucu opciju-iskljuci se.![]()
Ne znam.Што си га уопште водила јутрос?
...grozdjena mast je zakon za to...
Pa ti si onda medenaaMa, ja koristim labelo,asad sam namazala cistim medom...i bas prija, umiruje...
Ma, ja koristim labelo,asad sam namazala cistim medom...i bas prija, umiruje...
Pa ti si onda medenaa![]()
Nismo sve trabunjala
Mislim ja jesam, al nismo sve.
Moja sestra je najdivniji stvor i tražim joj novog muža a ovog i svekrve ćemo se već nekako rešiti
..labelo je najgore nesto sto su smislili za usne.....krs zivi koji ne sluzi nicemu...
Nije mi to normalno. Ajd da selektuje... ali da ne cuje uopste. Kako!?
Ja uvek kazem: obrati mi se pismenoMuski uglavnom ne cuju ono sto im se govori kad rade nesto, ili kad gledaju ono sto ih zanima.
Moj dok traje neka utakmicaa nema sanse da bilo sta cuje, kad krenu reklame pita: Sta si ono govorila?![]()
Uzas, osetljive su na ovo vetrovito vreme, pred prolece.... a i provodim dosta vremen napolju, hajde da kazemo, na promaji... i sta god namazala, to u roku od par minuta i pojedem.... i tako u krug.
Muski uglavnom ne cuju ono sto im se govori kad rade nesto, ili kad gledaju ono sto ih zanima.
Moj dok traje neka utakmicaa nema sanse da bilo sta cuje, kad krenu reklame pita: Sta si ono govorila?![]()
..zato i kazem grozdjenu mast, ali onu u apoteci kupi, pravu...i mazi sto cesce....al nemoj da jedes...nego miruj da deluje...
- - - - - - - - - -
...za to trebaju konjski zivci...