Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да, познат ми је осећај када се неко ко је закаснио љути на онога који је (узалуд) чекао. Парадокс.

Наука би могла да усвоји термин - Чичков парадокс.

I jos mnoge termine.
Ja za sad koristim naziv za nekog koga smatram totalno nesposobnim, nesamostalnim, i uz sve to tragi-komicnim jer misli i ubedjuje ostale da je sve suprotno do toga.

Poslednja izmena:
Jos sam nervoznija ...

...ti malo da smanjis tenziju koju sebi nabijas nepotrebno, pa neces dolaziti u stanje u kakvo se dovedes kad pocnes da se opustas...ovo sto si navela gore da ti se
desavalo danas kad si se vracala iz vrtica sa maleckom, sam dozivlajvala cesto i nista mi dobrog donelo nije...prema tome smanji, ne sizi, pravi frku gde je nema, ne
sili se preko svojih mogucnosti i bices dobro...a jos gore sto ides kolima, sto mozes da povredis i sebe i svoje dete, a i nekog ni krivog ni duznog ko vam se na putu
nadje....razmisli malo o tome.....i podji da prekontrolises tu stitnu zlezdu vec jednom...:ok:

- - - - - - - - - -

nakrtičila malo vode da se nađe, rekli mi da od večeras ceo Zemun presušuje

....zna li se razlog?

...ti malo da smanjis tenziju koju sebi nabijas nepotrebno, pa neces dolaziti u stanje u kakvo se dovedes kad pocnes da se opustas...ovo sto si navela gore da ti se desavalo danas kad si se vracala iz vrtica sa maleckom, sam dozivlajvala cesto i nista mi dobrog donelo nije...prema tome smanji, ne sizi, pravi frku gde je nema, ne sili se preko svojih mogucnosti i bices dobro...a jos gore sto ides kolima, sto mozes da povredis i sebe i svoje dete, a i nekog ni krivog ni duznog ko vam se na putu nadje....razmisli malo o tome.....i podji da prekontrolises tu stitnu zlezdu vec jednom...:ok:

То је писала Дама а не Чичак.

http://forum.krstarica.com/showthre...no-radiš-4?p=31972279&viewfull=1#post31972279

...juuu izvinjavam se onda Čičkava....

- - - - - - - - - -

Kad sam pokupila malu iz škole na putu kući mi pozlilo. Jedva sam nas dovela do kuće. Mučnina, vrtelo mi se u glavi, bol u stomaku, tresla se i malaksalost... samo sam bukvalno legla i zvala supruga da požuri kući... baš bljaks osećaj...

...a kako si sad?

Pa ok, nebitno, neka vozi sama, poenta je da je to zensko napinjanje muskaraca koje je tako karakteristicno, potpuno besmisleno, iz 1000 razloga.

Шта има да га напиње (глупог ли израза), намести се аларм на сату или телефону и крене се на време.

Ако је за некога то немогућ подухват, жалим случај.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back