Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
sta te spopalo s tom muzim od sabajle
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zmirkam okicama,spava mi see![]()
petak je, imam puno posla ali ne marim, ide vikend![]()
Nisi jedina, ali meni od jutros ne dozvoljavaju da zmirkam....
- - - - - - - - - -
Tosamo pozitiva!!!
![]()
dobro je dok zmirkam,cu zatvorim okice da ih ne gledam![]()
gotovo niko i nista ne moze da mi poremeti raspolozenje petkom![]()
Gledam Voice of Australia i dalje. 4ta sezona.
Odlgeldah 6. epzodu Dosijea. Au brate, zadavicu ihZbrzali su i natrpali sve zivo u nju, sve su objasnili i nista nisu objasnili... Kao da su drzali dugme na fastforward, takav utisak sam imala dok sam je gledala... Ono za sta treba nekoliko epizoda, oni strpase u 45 minuta
![]()
Baš to... a kraj? A kraaaaj? Hebem ih u kraj!!!!
Cekaj, on te je u kolima pitao, znaci da ste vec bili na putu? Kako je onda kriv ako ste zakasnili?
Da se ubijes.
Pre toga cu da se razvedem.
Budala sam... jesam... umesto da odem sama i odvedem dete ja kazem mm ajde sa nama.
Zadnjih 15 dana sam mu 15 puta rekla da tamo moramo biti u 9h. NIJEDNOM ME NIJE SLUSAO!
U pola 9h me u kolima pita:"A kad treba da budemo tamo?" Aaaaaa... kazem u 9h.
Stignemo u 9:10h. Pa nas sa jednog odeljenja posalju na drugo(nismo nikad bili tamo, ne znamo gde je sta), dok smo nasli i na salter da predam knjizicu, kad se sestra srucila na mene:"Ne moze!!! Ne moze!!! 9:20h je!!! Rekla sam do 9h!!! Ne primamo!!! Sta me briga sto ste uopste krenuli ako ste znali da necete stici!?!?!? Ne moze!?!?! Ne moze!!! Jel idete na autobus i kasnite 20 min. Sta me briga sto ste 50km presli. I odvojili ceo dan za ovo. Ne moze!!"
A u cekaonici bar 50 ljudi.
Okrenemo se i izadjemo. Onda smo pola sata trazili nekog doktora. Na kraju smo cekali do 11:30h i primi nas neki lekar ali nije imao onaj stakleni sto ali svakako kaze trebaju ulosci. Ispise papir i uputi nas gde da odemo da mu uzmu otisak. Mi tamo, ono ne radi. Rade do 12h. Od 9-12h. Pogledamo na sat 12:03h ****** jel moguce!?! Poludim na mm-a... jer bi stigli da me je slusao.
Sad idem po malu... i njoj da kupim lekove i mast za oci.
Pa popodne medu kod dr. Jer i on kaslje.
A kad cu ja stici ne znam. Oci me peku. Crvene su kao bulke vec danima.
Besna sam kao ris!
Sad ponovo u ponedeljak klajcaj do Sombora za otisak. Pa za dve nedelje ponovo po uloske.![]()
I ovi dr.nisu normalni. Izadjes od njih i pravac 1.ooo din u apoteku. Jbt za cega mi placamo zdravstveno osiguranje kad sve placamo i pritom 15 puta idemo i cekamo i gubimo vreme.