Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....oribala kupatilo i dosla da vam kazem da visi ne dajete pare na skupe preparate protiv kamenca u kupatilu....znaci odlican, ma savrsen antikamenac Magic lavanda,
a ima i drugih mirisa, za 70 dinara sa prskalicom.....u TSV radnjama....sve se sija, odusevljena sam....nikad brze oribano, i nikad jeftinje....

Da se ubijes.
Pre toga cu da se razvedem.
Budala sam... jesam... umesto da odem sama i odvedem dete ja kazem mm ajde sa nama.
Zadnjih 15 dana sam mu 15 puta rekla da tamo moramo biti u 9h. NIJEDNOM ME NIJE SLUSAO!
U pola 9h me u kolima pita:"A kad treba da budemo tamo?" Aaaaaa... kazem u 9h.
Stignemo u 9:10h. Pa nas sa jednog odeljenja posalju na drugo(nismo nikad bili tamo, ne znamo gde je sta), dok smo nasli i na salter da predam knjizicu, kad se sestra srucila na mene:"Ne moze!!! Ne moze!!! 9:20h je!!! Rekla sam do 9h!!! Ne primamo!!! Sta me briga sto ste uopste krenuli ako ste znali da necete stici!?!?!? Ne moze!?!?! Ne moze!!! Jel idete na autobus i kasnite 20 min. Sta me briga sto ste 50km presli. I odvojili ceo dan za ovo. Ne moze!!"
A u cekaonici bar 50 ljudi.
Okrenemo se i izadjemo. Onda smo pola sata trazili nekog doktora. Na kraju smo cekali do 11:30h i primi nas neki lekar ali nije imao onaj stakleni sto ali svakako kaze trebaju ulosci. Ispise papir i uputi nas gde da odemo da mu uzmu otisak. Mi tamo, ono ne radi. Rade do 12h. Od 9-12h. Pogledamo na sat 12:03h ****** jel moguce!?! Poludim na mm-a... jer bi stigli da me je slusao.
Sad idem po malu... i njoj da kupim lekove i mast za oci.
Pa popodne medu kod dr. Jer i on kaslje.
A kad cu ja stici ne znam. Oci me peku. Crvene su kao bulke vec danima.

Besna sam kao ris!

Sad ponovo u ponedeljak klajcaj do Sombora za otisak. Pa za dve nedelje ponovo po uloske. :roll:

I ovi dr.nisu normalni. Izadjes od njih i pravac 1.ooo din u apoteku. Jbt za cega mi placamo zdravstveno osiguranje kad sve placamo i pritom 15 puta idemo i cekamo i gubimo vreme.

- - - - - - - - - -

Cekaj, on te je u kolima pitao, znaci da ste vec bili na putu? Kako je onda kriv ako ste zakasnili?

Pa kriv je jer nismo krenuli na vreme. Da sam isla sama ja bih u 8 krenula ali je on na moje Ajmo ajmo krecemo vise... evo evo... i onda me u kolima pita!?!?!?!
Pritom on polako vozi i nema sanse da stignemo ali on tvrdi da mozemo jer uvek misli da nikog na putu nema.

- - - - - - - - - -

Odoh po malu. Jao kako sam besna.

Da se ubijes.
Pre toga cu da se razvedem.
Budala sam... jesam... umesto da odem sama i odvedem dete ja kazem mm ajde sa nama.
Zadnjih 15 dana sam mu 15 puta rekla da tamo moramo biti u 9h. NIJEDNOM ME NIJE SLUSAO!
U pola 9h me u kolima pita:"A kad treba da budemo tamo?" Aaaaaa... kazem u 9h.
Stignemo u 9:10h. Pa nas sa jednog odeljenja posalju na drugo(nismo nikad bili tamo, ne znamo gde je sta), dok smo nasli i na salter da predam knjizicu, kad se sestra srucila na mene:"Ne moze!!! Ne moze!!! 9:20h je!!! Rekla sam do 9h!!! Ne primamo!!! Sta me briga sto ste uopste krenuli ako ste znali da necete stici!?!?!? Ne moze!?!?! Ne moze!!! Jel idete na autobus i kasnite 20 min. Sta me briga sto ste 50km presli. I odvojili ceo dan za ovo. Ne moze!!"
A u cekaonici bar 50 ljudi.
Okrenemo se i izadjemo. Onda smo pola sata trazili nekog doktora. Na kraju smo cekali do 11:30h i primi nas neki lekar ali nije imao onaj stakleni sto ali svakako kaze trebaju ulosci. Ispise papir i uputi nas gde da odemo da mu uzmu otisak. Mi tamo, ono ne radi. Rade do 12h. Od 9-12h. Pogledamo na sat 12:03h ****** jel moguce!?! Poludim na mm-a... jer bi stigli da me je slusao.
Sad idem po malu... i njoj da kupim lekove i mast za oci.
Pa popodne medu kod dr. Jer i on kaslje.
A kad cu ja stici ne znam. Oci me peku. Crvene su kao bulke vec danima.

Besna sam kao ris!

Sad ponovo u ponedeljak klajcaj do Sombora za otisak. Pa za dve nedelje ponovo po uloske. :roll:

Ma trebao je nanu naninu lekarsku da im se naj.ebe tamo.

- - - - - - - - - -

I ovi dr.nisu normalni. Izadjes od njih i pravac 1.ooo din u apoteku. Jbt za cega mi placamo zdravstveno osiguranje kad sve placamo i pritom 15 puta idemo i cekamo i gubimo vreme.

Evo Kami ce da ti kaze zasto placas zdravstveno, u sustini.

Pare koje platis u zdravstveno, skoro sve, odu na plate medicinskih radnika.

Za te lekove, opremu i ostale nebitne stvari u drzavnom sistemu zdravstva ostane 5 dinara, otprilike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back