Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teško ćeš uspeti, čim ti je važnije da nas o tome obavestis. Ti si "mama forumasica":malav:

Zaspali su.
Obicno u 21h vec spavaju. Sad su 21:20h. Jer su dremnuli u kolima kad smo se vracali.

- - - - - - - - - -

Legnem, procitam im pricu. Izljubim. Pokrijem. Lezim na sred kreveta. Oni sa strane. Onda uzmem tel.i ignorisem ih. Batrgaju se neko vreme. Hoce vodu. Zedni su. Hoce igracku s kojom spavaju. Itd... moram par puta da ostro odbrusim:"Spavanje!" I ubrzo zaspu...

Zaspali su.
Obicno u 21h vec spavaju. Sad su 21:20h. Jer su dremnuli u kolima kad smo se vracali.

- - - - - - - - - -

Legnem, procitam im pricu. Izljubim. Pokrijem. Lezim na sred kreveta. Oni sa strane. Onda uzmem tel.i ignorisem ih. Batrgaju se neko vreme. Hoce vodu. Zedni su. Hoce igracku s kojom spavaju. Itd... moram par puta da ostro odbrusim:"Spavanje!" I ubrzo zaspu...

Још сви спавате у истом лежају?

Em sam se ubila od posla na poslu, em sam nastavila da radim od kuce cim sam dosla i popila kafu. Taman sam otprilike prezdravila sa sinusima, sad sam od sve muke zapatila probleme sa stolicom. Sad kuvam caj i lecim stomak, majko moja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back