Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.278
Mi smo isto propustili masu stanova zbog neuredne papirologije i na kraju se odlučili na stariju gradnju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi smo isto propustili masu stanova zbog neuredne papirologije i na kraju se odlučili na stariju gradnju.
Pravo da ti kazem jeste naivno...tad kad smo mi kupili ovaj stan, nije mi na pamet padalo da postoji mogucnost da se radi zgrada bez papira, priznajem bila sam jako,jako naivna,
a saznala sam da je stanje ovakvo kakvo jeste tek posle jedno 6-7 godina od dana kad je sve vec bilo gotovo...sad sta je tu je...resice se ovo samo
sto mi nervoza ne treba trenutno ni najmanje...
..nisam mogla da zamislim da zgrada bude potpuno gotova, da ima i kucni broj, a da nema papire, meni to nije padalo na pamet kao mogucnost
tada...uopste nisam imala pojma da se tako nesto uopste i radi...nebi ni luda usla u tako nesto, posebno sto mi nije bila nuzda niti sam zurila
sa kupovinom...sad sta je tu je resice se...
Pravo da ti kazem jeste naivnoAl ne vredi sad pametovati
Ja jedino ne kontam kad potpisujes a nemas sve papire dal ti neko zvono u glavi kaze cekaj bre?
Ili nisi imala nikakva zvonca, mislila to je to?
- - - - - - - - - -
Cek kakve veze ima zamisljanje sa cinjenicom da nemas sve papire u ruci?
Ok nisi bila upucena u fazone, nije to frka, mislis aha gotova zgrada sve je ok....i taj deo kontam
Al ne kontam onaj deo kod potpisivanja ugovara....tu vidis da ne pise katastarski broj stana...pa stanes pitas sta je ovo sto fali...i onda ti kazu
Ili su vas zesce zeznuli napisali izmisljene brojeve?
Mi nismo kupili, vec smo dobili u zamenu za kucu koju smo imali.Ne kapiram zasto kupujete te stanove bez papira
Toliko sam dobrih stanova propustila bas zbog toga ft1p....
Pa ne bih sebi bedu na vrat navlacila takvim zgradama i stanovima koliko god bio jeftin
Takve malverzacije rade investitori da ti se smuci, ne treba se dobrovoljno upustati u te mutne vode
Aha sad vidim pise ti da ce on snositi troskove....znaci znala si da nije kompletno sredjeno...e onda se jesi svojom voljom bacila u problem....hbg...resice se...al ce ti kidati zivce
Mi nismo kupili, vec smo dobili u zamenu za kucu koju smo imali.
Bili smo opusteni jer su ugovori overeni i potpisani u sudu.
Sad se sudimo sa investitorom, kako i kad ce se sve zavrsiti necu ni da razmisljam, ne vredi mi, mozemo samo da cekamo i da se nadamo pozitivnom ishodu.
a da nije ipak neki Forumas?Aha kontam
Hbg
Jao nece valjda kisa
Tema cekam firumasicu....a kapi kise oce da napadnu moje fensi zelene cipele....pa tragedija, ceo forum nek bruju da ce skakavac cipele da mi pokisnu jer ona kasni....a i lipsacu od gladi![]()
E imam zelju da je obidjemta evo sela malo da danem dušom,pa ću perem kosu i da se pakujem
sutra da s ezavrši ujdurma oko eksterne inspekcije u školi,pa da odem ko čovek malo do Rumunije sa ekipom...![]()
Гледам Београдску хронику и пиздим слушајући о реконструкцији улица.
...sto?
...evo moju rekonstruisu vec danima, ne znam da li su danas nesto konkretno uradili, juce su menjali sahte i betonirali oko njih...
E imam zelju da je obidjem
Ima prelepu prirodu, a i drakulu razume se
Fora je sto je, ko i kod nas, slabo izvodljivo ici samostalno po tim gudurama....a preko agencije ko ovca ne mogu
a da nije ipak neki Forumas?![]()
preporuka..je Banja Hrekulana..blizu je nas i prelepa je na par dana boravka..ta evo sela malo da danem dušom,pa ću perem kosu i da se pakujem
sutra da s ezavrši ujdurma oko eksterne inspekcije u školi,pa da odem ko čovek malo do Rumunije sa ekipom...![]()
idemo poslom ali ćemo malo i das švrćkamo...
ovaj put Arad...bila u Temišvaru...ali ubedljivo najlepše mi je bilo u Kluž de Napoka,u Transilvaniji...
ove godine će biti opet Temišvar u maju 6 dana evropsko i klupsko evropsko u Klužu u decembru...![]()