Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..sta je sad, nisi se valjda vec razocarala u naselje?

Jesam, ja cu da poludim od zvukova...ybt, sedimo drugarica i ja kod jedne...buka na sve strane i ja cujem u drugoj sobi mesanje karti i kazem joj i ova moja oslusne i kaze kako si odmah registrovala. Ja kaxem nemam pojma, uvek registrujem svski zvuk...za mene je kuca u sumi:(

- - - - - - - - - -

Ja ne znsm kako drugim ljudims ne smeta, kako ne registruju toliko zvukova oko sebe.:(

- - - - - - - - - -

Posebno me nervira voda, osim ako nije ves masina...obozavam taj zvuk vum vum kada radi...ili usisivac

- - - - - - - - - -

Nije ni cudo sto sam uvek ko zapeta struna...ljudi proizvode odvratne zvuke:sad2:

- - - - - - - - - -

Disanje, puckanje prstima, skljocanje, coktanje, dahtanje, mljackanje, gutanje...:lol:ja moram u sumu def.

Jesam, ja cu da poludim od zvukova...ybt, sedimo drugarica i ja kod jedne...buka na sve strane i ja cujem u drugoj sobi mesanje karti i kazem joj i ova moja oslusne i kaze kako si odmah registrovala. Ja kaxem nemam pojma, uvek registrujem svski zvuk...za mene je kuca u sumi:(

- - - - - - - - - -

Ja ne znsm kako drugim ljudims ne smeta, kako ne registruju toliko zvukova oko sebe.:(

...ne znam sta bih ti rekla, naviknes se, jer ne mozes da zivis izolovano, sem u svojoj kuci, a i tad moze da ti bude neki lud komisluk pa da nemas
takvog mira kakav ti zelis....
..moja komisnica ima takav problem, svaki cas joj nesto smeta do te mere da hoce da place, jer kod komisje lupkaju vrata od promaje ili nesto drugo rade
pa joj to smeta...malo mi je to preterano....ja iznad sebe imam bukvalno "čopor" koji ne staje 24h...eventualno se malo umire jedno 3-4h...i sta cu, malo po
malo navikla sam se...moram da zivim, moram da spavam...i nekad ih ni ne cujem kao da nisu tu...a nekad mi dodje da im milumajku a onda me prodje ...

...mislim da se sad u svim zgradama koje su novijeg datuma sve cuje, tako je sve akusticno ili su slabe izolacije....nema tu neke pomoci sem neko selo,
pa nigde nikog na puskomet......

- - - - - - - - - -

..i meni smeta kad neko zvace zvaku, ne mora ni da puca balone, dosta mi je da zvace otvorenih usta, da dobijem zelju da ga zalepim...

Meni ono mljackanje u autobusu i ciktanje. Sedne neko iza tebe i samo cokce, valjda nesvesno..e i pljuckanje. Ja ne bih ni pistolj golim rukama bih pridavila...jedino me zakon sprecava:evil:

...e da i ja strasno mrzim kad vidim da neko pljune na ulici ne znam kojom mukom bi ga mucila....i posle mi kazu da sam luda sto se izuvam pred vratima...pa kako kad je svud sve zapljuvano
ili zapisano i zasrano od ljudi, pasa i macaka....

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Posebno me nervira voda, osim ako nije ves masina...obozavam taj zvuk vum vum kada radi...ili usisivac

- - - - - - - - - -

Nije ni cudo sto sam uvek ko zapeta struna...ljudi proizvode odvratne zvuke:sad2:

- - - - - - - - - -

Disanje, puckanje prstima, skljocanje, coktanje, dahtanje, mljackanje, gutanje...:lol:ja moram u sumu def.
Зато је кућа закон, одврнем појачало до пања, све звучњАци цупкају и ником не сметам... сем укућанима.:mrgreen:

photo.jpg

Зато је кућа закон, одврнем појачало до пања, све звучњАци цупкају и ником не сметам... сем укућанима.:mrgreen:

Ti ko neki tinejdzer. Koliko imas godina, 50

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back