електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
nemoj da razmisljas, vis da ne vodi na dobro
al tebi je zabavije nego njoj, kvalitet nad kvantitetom
Сувише мисли не води добру.
Нема мисли - нема ни проблема, што рече један домаћи филозоф тј ја.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj da razmisljas, vis da ne vodi na dobro
al tebi je zabavije nego njoj, kvalitet nad kvantitetom
Сувише мисли не води добру.
Нема мисли - нема ни проблема, што рече један домаћи филозоф тј ја.
Pivo, aj se pičimo na nekoj temi.. onako prostački, ružno... ove depresivne stvari... pa vene ćemo porezati..![]()
Pa žabo moja hej!cekam drugo poluvreme
I ovo je tačno. Ja se tako zajebbala.. koliko mi je lepo bilo dok sam se farbala u plavo, totalno sam se bila uživela u ulogu. Ko kameleon.

Meni tuzno da si ti tako mlada pala tako u depresiju kao ja koji Imam skoro cetiri banke i da ne verujes u dobrotu ovog sveta.
Picili bi se mi garant, ne sumnjam u to...ali mlada si puno za meine, jebbem li ga....
Види, плава фарба не помаже.![]()
Kako kome... meni stvarno pomoglo. Al' imaš onaj čudan soj koji boju kose bira na konto toga kako mu stoji.
Ja nisam od tih. Dok sam bila prosečna imala sam smeđu kosu, dok sam bila promiskuitetna i glupa imala sam plavu kosu, kad sam se ofarbala u crveno rešila sam sve probleme u svom životu čistom agresijom. Sad ne znam... zeleno možda?!
Ma verujem ja u dobrotu, samo nije to ono što me muči. Dobro, zlo, banalne kategorije.
Uvek treba krenuti od toga da je covek g*vno...ako dokaze suprotno-onda o.k.
Моја ћерка је себе нашла у црвеној боји. Стварно јој иде уз карактер.

Verujes isto kao i ja.Uvek treba krenuti od toga da je covek g*vno...ako dokaze suprotno-onda o.k.
Ala jebbemo ove garave, erekciju dobijam lebe mekani...![]()
To je možda zato što ima karakter..
Kao klinka sam inače imala zelene pramenove, ali me previše nerviralo to što su svi gledali u mene. To je bila surova lekcija u životu.
Pa žabo moja hej!
Sad mi još pušti Šejna pa da idem da spjjem <3

Има карактер и то тежак. Ја сам мала маца каква је она.
Pa kad bih polazila tako, tek bih onda upala u depresiju čoveče... zatvorila bih se u frižider.

Nije ti ni sad bolje, mlada djevojko. Ako navojas za Zvezdu minus 15 trenutno.![]()

Eh.. ti znaš kako je meni..
I mlada devojko... pa čoveče u kojoj si ti zabludi..
I Zvezda je političko, duhovno i emotivno opredeljenje za mene.. a ne klub.![]()

Zvezda je g*vno...ako ikakvu vezu sa njima imas - nema sta dalje da pricamo.
Pa koliko ti je, nisi maloletna vise?
Ne znam kako ti je...jel ti dobro?
- - - - - - - - - -
Usseravamo garave....bravo za Cair, bravo Nislije, bravo za sve koji su dosli iz p*cke materine kao sto sam ja dolazio onomad!!!
mole se navijaci za fer i sportsko navijanje![]()

mole se navijaci za fer i sportsko navijanje![]()

Super mi je.
Čitam Genealogiju morala, pa sam se ubacila skroz u to.