Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni tuzno da si ti tako mlada pala tako u depresiju kao ja koji Imam skoro cetiri banke i da ne verujes u dobrotu ovog sveta.
Picili bi se mi garant, ne sumnjam u to...ali mlada si puno za meine, jebbem li ga....

Ma verujem ja u dobrotu, samo nije to ono što me muči. Dobro, zlo, banalne kategorije.

- - - - - - - - - -

Види, плава фарба не помаже. :mrgreen:

Kako kome... meni stvarno pomoglo. Al' imaš onaj čudan soj koji boju kose bira na konto toga kako mu stoji.
Ja nisam od tih. Dok sam bila prosečna imala sam smeđu kosu, dok sam bila promiskuitetna i glupa imala sam plavu kosu, kad sam se ofarbala u crveno rešila sam sve probleme u svom životu čistom agresijom. Sad ne znam... zeleno možda?!

Kako kome... meni stvarno pomoglo. Al' imaš onaj čudan soj koji boju kose bira na konto toga kako mu stoji.
Ja nisam od tih. Dok sam bila prosečna imala sam smeđu kosu, dok sam bila promiskuitetna i glupa imala sam plavu kosu, kad sam se ofarbala u crveno rešila sam sve probleme u svom životu čistom agresijom. Sad ne znam... zeleno možda?!

Моја ћерка је себе нашла у црвеној боји. Стварно јој иде уз карактер.

Моја ћерка је себе нашла у црвеној боји. Стварно јој иде уз карактер.

To je možda zato što ima karakter..:lol:
Kao klinka sam inače imala zelene pramenove, ali me previše nerviralo to što su svi gledali u mene. To je bila surova lekcija u životu.

- - - - - - - - - -

Verujes isto kao i ja. :mrgreen: Uvek treba krenuti od toga da je covek g*vno...ako dokaze suprotno-onda o.k.
Ala jebbemo ove garave, erekciju dobijam lebe mekani... :mrgreen:

Pa kad bih polazila tako, tek bih onda upala u depresiju čoveče... zatvorila bih se u frižider.

Eh.. ti znaš kako je meni..:(
I mlada devojko... pa čoveče u kojoj si ti zabludi..
I Zvezda je političko, duhovno i emotivno opredeljenje za mene.. a ne klub.:D

Zvezda je g*vno...ako ikakvu vezu sa njima imas - nema sta dalje da pricamo. ;)
Pa koliko ti je, nisi maloletna vise?
Ne znam kako ti je...jel ti dobro?

- - - - - - - - - -

Usseravamo garave....bravo za Cair, bravo Nislije, bravo za sve koji su dosli iz p*cke materine kao sto sam ja dolazio onomad!!!

Zvezda je g*vno...ako ikakvu vezu sa njima imas - nema sta dalje da pricamo. ;)
Pa koliko ti je, nisi maloletna vise?
Ne znam kako ti je...jel ti dobro?

- - - - - - - - - -

Usseravamo garave....bravo za Cair, bravo Nislije, bravo za sve koji su dosli iz p*cke materine kao sto sam ja dolazio onomad!!!

Super mi je.
Čitam Genealogiju morala, pa sam se ubacila skroz u to.

- - - - - - - - - -

mole se navijaci za fer i sportsko navijanje :lol:

A ne navijamo iz istih pobuda .:lol:

Sta je reci, kakvu poruku poslati? :mrgreen:

Prilozi

• Misatumbas01yg1.jpg
    Misatumbas01yg1.jpg
    97,3 KB · Pregleda: 16
Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back