Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...to je u nasem narodu tako, od kad se rodi musko dete, pa nemoj da place dobice kilu, nego ga nosaj dok ti ne padne mrak na oci, a ako je zensko neka je neka
razvija pluca :dash:

....onda kad ti sincici porastu opet ne mogu oni jadni kako ce, nisu navikli, umorni su i takva sranjja mozes cuti od tih istih roditelja da ti se zeludac okrene, a cerka
mora da moze i kad ne moze, a i zet ce da priskoci da joj se nadje...znaci samo njihov sin treba da je zasticen, neciji tudji je vec druga prica...meni se od toga bas
okrene dzigerica...kao da cerke radjaju iskljucivo da budu mucenice, pa i bratu da priskoce kad god zaskripi...

..sve bi to govnjivom motkom namlatila...

Apsolutno se slazem.

- - - - - - - - - -

...strasno...jadni ljudi kad sve sagledas oni su stradali kad se sin ozenio, pa umesto njega jednog dobili jos dvoje + kera koje treba opsluzivati....a opet sami su krivi, da kazu
necu, bila bi druga prica, neko vreme bi duvali pa bi se ili dozvali pameti...ali treba "povrediti" jedinca:evil: a jedinca boli peta za njih...jedino ga mozda strah sta ce ako ne daj Boze
poumiru pre nego sto otplate njihove kredite:malav:
Tako je.

Ali je poenta u ovom "sami su krivi" to je istina!
I ne treba niko da se za njih zalaze i da ispravlja krive drine.
Hteli ste, slikajte se.

- - - - - - - - - -

Baba mm.uvek govorila:"Sestra brata uvek rada a brat sestre kako kada." :lol:

Ja odoh na napadnem masne naslage. Ujutru su ranjive.

:lol:

- - - - - - - - - -

Apsolutno se slazem.

- - - - - - - - - -

Tako je.

Hteli ste, slikajte se.

- - - - - - - - - -

a zato ti puštaš da ti ćerka maltretira sina, na njemu svetiš svoje komplekse?

Tema: psujem muza... onako u prolazu... konj jedan... legnem malu da uspavam, i taman da zaspe, on dodje... otvara vrata, lupa, skripi... i razbudi je skroz! Doslo mi da mu iscupam oko majke mi. Mala prehladjena..celo jutro se oko nje bavim. Kuvam caj duvaj nos daj ovo daj ono i taman da zaspe... on udje!!! Pa da ga zadavis!!! Jbla sam mu sve po spisku! Ps. I on meni... :lol:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -
a zato ti puštaš da ti ćerka maltretira sina, na njemu svetiš svoje komplekse?

Pa da.
Ostala sam uskracena za bratovu ljubav. :aha:

Apsolutno se slazem.

- - - - - - - - - -

Tako je.

Hteli ste, slikajte se.

- - - - - - - - - -

...ja nemam pa mi uvek prebacuju kao "sta ti pricas kad ne znas ni sta je ljubav prema bratu ni prema sinu", a ma nemojte mi reci, ljubav prema cerkama se ne racuna...budalastine,
nego nemaju petlju da progovore jer ih je strah da se ljubimac ne naljuti, pa onda vuci vole ko te pita mozes li ili ne mozes...kad padnes pomocice ti da ustanes ako im ne bude tesko
da se sagnu :mrgreen:

...ja nemam pa mi uvek prebacuju kao "sta ti pricas kad ne znas ni sta je ljubav prema bratu ni prema sinu", a ma nemojte mi reci, ljubav prema cerkama se ne racuna...budalastine,
nego nemaju petlju da progovore jer ih je strah da se ljubimac ne naljuti, pa onda vuci vole ko te pita mozes li ili ne mozes...kad padnes pomocice ti da ustanes ako im ne bude tesko
da se sagnu :mrgreen:
Bas tako. Ali opet kazem. Nisu tu sinovi krivi. Vec roditelji koji dozvoljavaju.
ili možda smatraš da si ostala uskraćena za roditeljsku ljubav zbog brata?
Ajme... bar mi toga nije falilo.
Brat je sa 19 god otisao od kuce na studije i nikad se nije vratio.
A roditelji su meni nebo i zvezde skidali. Obozavaju me. I njega naravno. Ali su ga zeljni jer on uvek negde zuri.
Pa onda pristanu na tako neke gluposti na sta se ja samo ismejem. Ali ih i razumem. Donekle.
Ne znam kako cu se ja ponasati u njihovoj kozi.
Npr.moj brat kaze da dolazi, i nikad ne kaze kad(jer on spava koliko hoce i zna da su mama i tata tu da cekaju), i onda njih dvoje kao sinji kukavci od 6 ujutru kuvaju i cekaju i cekaju i cekaju. Meni je to nepostovanje. S njegove strane. Ali se ne mesam. Njima sam rekla Nemoj da mi kukas. Ako si ga navikla da ne postuje tvoje vreme to je tvoj problem. Mene briga. I tako... sitnice su...

Bas tako. Ali opet kazem. Nisu tu sinovi krivi. Vec roditelji koji dozvoljavaju.

Ajme... bar mi toga nije falilo.
Brat je sa 19 god otisao od kuce na studije i nikad se nije vratio.
A roditelji su meni nebo i zvezde skidali. Obozavaju me. I njega naravno. Ali su ga zeljni jer on uvek negde zuri.
Pa onda pristanu na tako neke gluposti na sta se ja samo ismejem. Ali ih i razumem. Donekle.
Ne znam kako cu se ja ponasati u njihovoj kozi.
Npr.moj brat kaze da dolazi, i nikad ne kaze kad(jer on spava koliko hoce i zna da su mama i tata tu da cekaju), i onda njih dvoje kao sinji kukavci od 6 ujutru kuvaju i cekaju i cekaju i cekaju. Meni je to nepostovanje. S njegove strane. Ali se ne mesam. Njima sam rekla Nemoj da mi kukas. Ako si ga navikla da ne postuje tvoje vreme to je tvoj problem. Mene briga. I tako... sitnice su...

mhm, nisi nimalo bila ljubomorna na brata

- - - - - - - - - -

et tema - jeem čokoladu

mhm, nisi nimalo bila ljubomorna na brata

Ne. Ponosna sam na njega. Na sve sto je postigao. Na sve sto je postao. I srecna sto je on srecan.
Ja njega jako volim. Jakoooooo.
I ja sam ga zeljna. Ne samo mama i tata.
On je takav prosto. Opsednut je svojim poslom i nije emotivac kao ja. Ja znam da on mene voli ali on emocije ne pokazuje nikome. Takav je.
Takav je bio moj otac. Sad je omeksao kako stari. Takav je moj brat. Takav je moj sin.
A za svu trojicu bih sve na svetu dala jer su moji. :heart:

Tema: psujem muza... onako u prolazu... konj jedan... legnem malu da uspavam, i taman da zaspe, on dodje... otvara vrata, lupa, skripi... i razbudi je skroz! Doslo mi da mu iscupam oko majke mi. Mala prehladjena..celo jutro se oko nje bavim. Kuvam caj duvaj nos daj ovo daj ono i taman da zaspe... on udje!!! Pa da ga zadavis!!! Jbla sam mu sve po spisku! Ps. I on meni... :lol:

- - - - - - - - - -

Pa da.

a da ga vezes u dvoriste m? to ti nekako najbolje
nece ti jesti voce, nece ti lupati, ma milina :lol:

- - - - - - - - - -

Pa da.

Sto mu lepo ne nadjes neku svalerku, al nerotkinju, da ide nju da smara i tamo lupa i skripi

Sad sam mu se izvinula. :rumenka:

- - - - - - - - - -

Nece. ZaljubiJo se.

Jel Cicko, jel i ti maltre... maltre.. ovaj bre zlostavjas svekra i svekrvu? :lol:

Ebote kako ste razvili teoriju sve snaje zlotvori, sinovi papucici a cerke svetice.

Samo i te snaje su necije cerke valjda majku mu :lol:

Znaci ako vama cerka pomaze onda mora da jase svekra i svekrvu i obrnuto?

- - - - - - - - - -

Cuti. Ti tvog izbijes i vodis na brod. Ja mog ne mogu da ubedim da odemo u sabac na vasar :(
Tuga pregolema

Evo cicak ja kao clan posade na belu ladju za clanove porodice imam 50% popusta, ubedi muza puza da plovi i cu te prijavim ko surnjaju npr :hahaha:

Poslednja izmena:
Jel Cicko, jel i ti maltre... maltre.. ovaj bre zlostavjas svekra i svekrvu? :lol:

Ebote kako ste razvii teoriju sve snaje zlotvori, sinovi papucici a cerke svetice.

Samo i te snaje su necije cerke valjda majku mu :lol:

Znaci ako vama cerka pomaze onda mora da jase svekra i svekrvu i obrnuto?

treba napomenuti da su svi ti zaključci donešeni potpuno nepristrasnim dedukcijama lišenim bilo čega ličnog, jelte

Cuti. Ti tvog izbijes i vodis na brod. Ja mog ne mogu da ubedim da odemo u sabac na vasar :(
Tuga pregolema

bas ti je neko mrtvo puvalo taj tvoj :aha:
mozda se bre umori, ako rinta po ceo dan nije mu do nicega, samo bi da se stroposta unutra
a ti si se zarobila u kuci sa decom i onda imas obrnute zelje, da smugnes napolje
nista cickava ne gine ti svaler...muz nek rinta, deci uzm guvernantu, a ti i sveler aj na karibe dacu ti popust, ovog mog cemo da bacimo u potpalublje da ga vezemo, pa ce biti mesta :lol:

- - - - - - - - - -

treba napomenuti da su svi ti zaključci donešeni potpuno nepristrasnim dedukcijama lišenim bilo čega ličnog, jelte

to je ko i ona logika sve zene su kurrve osim mame :lol:
pa ko je onda kurrva majku mu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back