damajante
Aktivan član
- Poruka
- 1.606
Joj sta je ovo :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tek sad razumem atavizam...skocila mi macka na glavu![]()

Na glavu? Macka? Pa nema sanse!
Jesi bila poligon za trcanje ili onako rekreativno tropnula?

vise puta, bez trcanja...msm da me voli![]()

place za mnom svaki put kada se vrati kuci...danima...ako o nije macija ljubav, ne znam sta je :Ala si ti naivna.![]()
Ја не знам зашто људи не вечерају. После кукају у поноћ да су гладни.
nema sanse gladna da zaspim
pa uzmi jedi, sta se mucis

place za mnom svaki put kada se vrati kuci...danima...ako o nije macija ljubav, ne znam sta je :
nema sanse gladna da zaspim
Такође. У младости сам знала да пржим шницле у два ноћу, кад се вратим из провода.
koje doba? nista ti nece bitiPa gde u ovo doba... Ma, procice me, znam...![]()
Ova moja mene ugrize, pa stane na dva metra pa mi namigne. Kad je ostavim na čuvanje nekome, kad se vratim nema je pola... Pate mačke za nama to je fakat, ali sile nema da izađu iz te svoje sm napaljenosti. Kad su mi se sjebali bubrezi skakala je na meni kao na trambolini. A ja da umrem. Da ležim više od bolova ne mogu, a ona đip đip đip.
to radim i dan danas, samo se setim mog tate koji je u 3 nocu pravio komplet rucak ako je gladan
koje doba? nista ti nece biti
ovaj se kod mene udeblja, i stvarno je uvek bio dobar...godinama ga cuvam kad idu na put, ne znam sta mu je danas bilo...mozda sto sam pre toga bila kod komsinice i gnjavila dzukca pa je osetio miris...a za tvoju macku ne znam sta reci, nikada me nijedna nije maltretirala kad sam bolesna
To je zato što si ti divna osoba koja obožava životinje, a ja teški skot pa ona to oseti i onda pokušava da ispravi tu nebesku nepravdu..![]()
Ceo dan o mackama. Pa jbt, msm, nzm, wtf, omg.
to sto volim zivotinje ne znaci da sam divna, a ni to sto ti imas ludu macku ne znaci da si skot
- - - - - - - - - -
mozemo mi i o sisanju, nije da nisam htela, samo ste me izignorisali

Previše ne znači za moj ukus..![]()

pa kad ti pises samo da da da, mogu i ja ne i ne![]()