Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2009 godište kreće u prvi razred. Brte, da sam bila ažurna mogla sam da zakevim i da gajim prvačića... e jesam matora... eto to razmatram sad i pravim prženice.

bila bi trudna starija maloletnica 2009. verovatno...
matoro je kad dodjes na roditeljski u vrtic kod deteta od 4 godine i shvatis da je veliki generacijski jaz izmedju tebe i ostalih mama koje su pre koju godinu fakulet zavrsile, a ti gulis 15. godinu radnog staza :aha:

bila bi trudna starija maloletnica 2009. verovatno...
matoro je kad dodjes na roditeljski u vrtic kod deteta od 4 godine i shvatis da je veliki generacijski jaz izmedju tebe i ostalih mama koje su pre koju godinu fakulet zavrsile, a ti gulis 15. godinu radnog staza :aha:

Pa ne, tad sam već bila punoletna. Nešto me puko materinski instinkt ovih dana, ne zamerite.
Ti si meni Jelena Rozga. A Rozga je večito mlada... tako da pssst.:lol:

Pa ne, tad sam već bila punoletna. Nešto me puko materinski instinkt ovih dana, ne zamerite.
Ti si meni Jelena Rozga. A Rozga je večito mlada... tako da pssst.:lol:

jao, rozga, kako me nerivra ona reklama za farbu za kosu (38 mi je i nemam nijednu sijedu.. naravno da nemas jeb.iga pa reklamiras farbu za kosu :roll:)
hvala, sad brojim, nije 15, nego 17. godina radnog staza, sto upisnaog, sto neupisanog :aha:

jao, rozga, kako me nerivra ona reklama za farbu za kosu (38 mi je i nemam nijednu sijedu.. naravno da nemas jeb.iga pa reklamiras farbu za kosu :roll:)
hvala, sad brojim, nije 15, nego 17. godina radnog staza, sto upisnaog, sto neupisanog :aha:

Samo se ti kurči pred nama izdržavanim licima.. samo napred...:lol:
Pa čestitam stvarno. Treba to dočekati. Ja kontam da ću izdržati dve godine. Al' nije ni bitno, svejedno palim za Afriku.

Ono 17 godina normalnog ustajanja i spavanja... ja sedam dana kad to uspem kurčim se po forumu kao da sam dobila Nobelovu nagradu.

ja sam pocela da radim pre nego sto sam zavrsila fakultet. nikad nisam volela da budem izdrzavano lice, grizla me nekako savest, posebno zbog toga sto smo u hrvatskoj sve izgubili. je.biga, navikne se covek na sve. bar sam radila razlicite poslove i nije bilo monotono i dosadno ovih 17 godina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back