machinae
Domaćin
- Poruka
- 3.292
Jel joj ides uz dlaku ili niz dlaku?ali tvoja macka je normalna, ja volim ove ludake![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel joj ides uz dlaku ili niz dlaku?ali tvoja macka je normalna, ja volim ove ludake![]()
i pomazi je![]()
Jel joj ides uz dlaku ili niz dlaku?

Jok, u svađi smo.
A kad podivlja...uz
- - - - - - - - - -
to nije u redu

2009 godište kreće u prvi razred. Brte, da sam bila ažurna mogla sam da zakevim i da gajim prvačića... e jesam matora... eto to razmatram sad i pravim prženice.

bila bi trudna starija maloletnica 2009. verovatno...
matoro je kad dodjes na roditeljski u vrtic kod deteta od 4 godine i shvatis da je veliki generacijski jaz izmedju tebe i ostalih mama koje su pre koju godinu fakulet zavrsile, a ti gulis 15. godinu radnog staza![]()

Pa ne, tad sam već bila punoletna. Nešto me puko materinski instinkt ovih dana, ne zamerite.
Ti si meni Jelena Rozga. A Rozga je večito mlada... tako da pssst.![]()

jao, rozga, kako me nerivra ona reklama za farbu za kosu (38 mi je i nemam nijednu sijedu.. naravno da nemas jeb.iga pa reklamiras farbu za kosu)
hvala, sad brojim, nije 15, nego 17. godina radnog staza, sto upisnaog, sto neupisanog![]()
Samo se ti kurči pred nama izdržavanim licima.. samo napred...![]()
Pa čestitam stvarno. Treba to dočekati. Ja kontam da ću izdržati dve godine. Al' nije ni bitno, svejedno palim za Afriku.

pa je.bote nisam starac foco od stotinu ljeta![]()

Zaradjivala
Aj sad zamisli kako
E nije na oba, na jednom....zato sam i napravila problem...zaboravila da menjam noge nego sve na isto klecala oba dana i zajeb....sad hodam ko da me horda crnaca pregazila![]()

Ono 17 godina normalnog ustajanja i spavanja... ja sedam dana kad to uspem kurčim se po forumu kao da sam dobila Nobelovu nagradu.
...u bokte, da mi je neko rekao da je trazenje letovanja rudarski posao poslala bih ga do vraga i nazad...izbuljila sam oci ceo dan...i dosla do slabog zakljucka...taman da skuvam kafu, mleka nema...dizem ruke...

...u bokte, da mi je neko rekao da je trazenje letovanja rudarski posao poslala bih ga do vraga i nazad...izbuljila sam oci ceo dan...i dosla do slabog zakljucka...taman da skuvam kafu, mleka nema...dizem ruke...

...mislim da sam iskopala dragi kamen umesto uglja...samo moram malo da ga izglancam...![]()