...hiljadarka mesecno.....i vise, ali ajde neka bude hiljadarka....gde mi je sve ostalo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema je afro.
Ja sam sad pocela da kupujem deci. Od kad p.ima pesak. I bolje leba da ne jedemo ali za vodu mora da ima
- - - - - - - - - -
Mi pijemo jazak.
- - - - - - - - - -
69 din je 5 litara

...hiljadarka mesecno.....i vise, ali ajde neka bude hiljadarka....gde mi je sve ostalo....
Od te "jazak" vode ja gadniju nisam pila.
Prolom nema veće pakovanje od 1,5l.
Pa kafu nema iz česme a vodu ima.
Pa to 5l za 69 din je verovatno cesmovaca sipana u plasticnu bocu.
Pa ako pijes 2 litre dnevno 800 din mesecno.
Koliko das na kafu mesecno?
Pa kafu nema iz česme a vodu ima.
Jel si rekla da hoćeš da alkalizuješ organizam?..ček sad me ti savetujes da kupujem prolom vodu? ne mogu da pijem kiselu vodu, odvratna je....jedva i ovaj limun u vodi pijem i to je fuj....em je odvratna ta kisela voda (svaka mi je odvratna)
em jos treba da je platim....nemam ja finansije da sve to pokrijem...ne znam ima li prolom vode u bidonima po 5L....mada bi i tad bilo preskupo...
Пази ја се сећам када је још 80их један маркетиншки стручњак из САД рекао да ће убедити становништво да се налива водом и то још флашираном!!!Pa ako pijes 2 litre dnevno 800 din mesecno.
Koliko das na kafu mesecno?
Ležim i plačem. Nemam snage više.
Шта се дешава?
Eve me u bolnici. Pizdim.
Па да заковрну ко већ знаш ко...Pijte vodu i kad niste zedni
Бојим се да питам зашто си тамо.
Jel si rekla da hoćeš da alkalizuješ organizam?
Prolom voda je najalkalnija voda i kod nas i šire.
Negazirana i pitka je, a popi je samo tu jednu čašu uz limun i med.
- - - - - - - - - -
Пази ја се сећам када је још 80их један маркетиншки стручњак из САД рекао да ће убедити становништво да се налива водом и то још флашираном!!!
Две литре дневно редовно не попијем ни ја од 198 цм и око 90+кг који једем ко три дебела Немца.
Пијте када сте жедни, једите када сте гладни.

Eve me u bolnici. Pizdim.

Jel si rekla da hoćeš da alkalizuješ organizam?
Prolom voda je najalkalnija voda i kod nas i šire.
Negazirana i pitka je, a popi je samo tu jednu čašu uz limun i med.
- - - - - - - - - -
Пази ја се сећам када је још 80их један маркетиншки стручњак из САД рекао да ће убедити становништво да се налива водом и то још флашираном!!!
Две литре дневно редовно не попијем ни ја од 198 цм и око 90+кг који једем ко три дебела Немца.
Пијте када сте жедни, једите када сте гладни.
Мислим, бар по сећању да угљен диоксид до неке мере редукује количину Ц витамина, а у свим часописима где сам прочитао о лимуну и води(и меду!)увек је било реч о негазираној води....aha,ok toliko mogu....a moze li bez meda, a uz sodu? meni je to tako savetovano i vidim da svi tako piju....
...ja celog zivota pijem kad sam zedan i jedem kad sam gladna, i nisam imala tegoba nikakvh nikad dok ne
dodjoh u glupavi klimax....pa Hasimoto, pa ovaj tumor....
- - - - - - - - - -
...sto si u bolnici, sta je bilo![]()
prolom voda ne sme da se mesa sa vocem, pa ni sa citrusima
Ебга живимо бар деценију у заблуди.prolom voda ne sme da se mesa sa vocem, pa ni sa citrusima
Мислим, бар по сећању да угљен диоксид до неке мере редукује количину Ц витамина, а у свим часописима где сам прочитао о лимуну и води(и меду!)увек је било реч о негазираној води.
Уосталом газирана вода је ем киселе реакције, ем иритира желудац.
prolom voda ne sme da se mesa sa vocem, pa ni sa citrusima
..aha i kako sad?

sad mesas sa nekom drugom
ja sam kupila filter koji se instalira na cesmu, pa profiltrira vodu od fluoram hlora i jos po neceg sto nam dodaju u vodu
i mesamo, pa pijemo i tako filtriranu vodu, a i flasiranu