Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od te "jazak" vode ja gadniju nisam pila. :sad2:

Prolom nema veće pakovanje od 1,5l.

Nisam fan vode... sem kad moram...
Imamo jazak ono cudo za vodu, pa zato je uzimamo, odgovara navoj. Jazak i divu. One su od 5 l.

- - - - - - - - - -

Pa kafu nema iz česme a vodu ima.

Pa svako ima svoj prioritet. Ali da je skupo 69 din za 5 litara vode nije!

Pa ako pijes 2 litre dnevno 800 din mesecno.
Koliko das na kafu mesecno?

..oko 500 dinara...

- - - - - - - - - -

Pa kafu nema iz česme a vodu ima.

...meni je kafa najmanji trosak mesecno, oko 500 dinara ona jedna veca limenka mi bude za mesec...

- - - - - - - - - -

..meni su sve te vode uzas blagi...i sve mi imaju isti neki smrduckavi miris...

..ček sad me ti savetujes da kupujem prolom vodu? ne mogu da pijem kiselu vodu, odvratna je....jedva i ovaj limun u vodi pijem i to je fuj....em je odvratna ta kisela voda (svaka mi je odvratna)
em jos treba da je platim....nemam ja finansije da sve to pokrijem...ne znam ima li prolom vode u bidonima po 5L....mada bi i tad bilo preskupo...
Jel si rekla da hoćeš da alkalizuješ organizam?
Prolom voda je najalkalnija voda i kod nas i šire.
Negazirana i pitka je, a popi je samo tu jednu čašu uz limun i med.

- - - - - - - - - -

Pa ako pijes 2 litre dnevno 800 din mesecno.
Koliko das na kafu mesecno?
Пази ја се сећам када је још 80их један маркетиншки стручњак из САД рекао да ће убедити становништво да се налива водом и то још флашираном!!!
Две литре дневно редовно не попијем ни ја од 198 цм и око 90+кг који једем ко три дебела Немца.
Пијте када сте жедни, једите када сте гладни.

- - - - - - - - - -

Пази ја се сећам када је још 80их један маркетиншки стручњак из САД рекао да ће убедити становништво да се налива водом и то још флашираном!!!
Две литре дневно редовно не попијем ни ја од 198 цм и око 90+кг који једем ко три дебела Немца.

...aha,ok toliko mogu....a moze li bez meda, a uz sodu? meni je to tako savetovano i vidim da svi tako piju....
...ja celog zivota pijem kad sam zedan i jedem kad sam gladna, i nisam imala tegoba nikakvh nikad dok ne
dodjoh u glupavi klimax....pa Hasimoto, pa ovaj tumor....:malav:

- - - - - - - - - -

Eve me u bolnici. Pizdim.

...sto si u bolnici, sta je bilo :zag::(

- - - - - - - - - -

prolom voda ne sme da se mesa sa vocem, pa ni sa citrusima

...aha,ok toliko mogu....a moze li bez meda, a uz sodu? meni je to tako savetovano i vidim da svi tako piju....
...ja celog zivota pijem kad sam zedan i jedem kad sam gladna, i nisam imala tegoba nikakvh nikad dok ne
dodjoh u glupavi klimax....pa Hasimoto, pa ovaj tumor....:malav:

- - - - - - - - - -

...sto si u bolnici, sta je bilo :zag::(
Мислим, бар по сећању да угљен диоксид до неке мере редукује количину Ц витамина, а у свим часописима где сам прочитао о лимуну и води(и меду!)увек је било реч о негазираној води.
Уосталом газирана вода је ем киселе реакције, ем иритира желудац.

Мислим, бар по сећању да угљен диоксид до неке мере редукује количину Ц витамина, а у свим часописима где сам прочитао о лимуну и води(и меду!)увек је било реч о негазираној води.
Уосталом газирана вода је ем киселе реакције, ем иритира желудац.

..pa ko prica o gaziranoj vodi ja to ne pijam nikad u zivotu, ne mogu odvratno mi je...

- - - - - - - - - -

prolom voda ne sme da se mesa sa vocem, pa ni sa citrusima

...ja verujem da to 99% sveta ne zna....i da nikad ni culi nisu...ali ozbiljno...

sad mesas sa nekom drugom :)
ja sam kupila filter koji se instalira na cesmu, pa profiltrira vodu od fluoram hlora i jos po neceg sto nam dodaju u vodu
i mesamo, pa pijemo i tako filtriranu vodu, a i flasiranu

...hbg sestro ja nemam para za taj filter, ni za mogo cega drugo....lepo ja rekoh da je lakse kad imas parice i bolestan si....dzaba sto ja znam sta mi sve treba
kad to ne mogu da platim....onda najbolje da prokuvavam vodu i da to pijem, m?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back