latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
Necu se vise hvalim da odmaram, rasturi me.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne radi se o tome vec o odnosu prena ljudima.
Mogu sama da skuvam veceru...nije problem ali nekulturu ne varim. Zato lanci i imaju lose ocene a butik hoteli dobre.
Ovako kako si se ti meni sada obratila neko u hotelu ne sme da se obrati ako ima neki profesionalizam u sebi. Narocito ne sme da ti donosi dva sata kasnije nesto sto nisi narucila a sta placas svojim parama. To je bezobrazluk.
Nece ti naplatiti,donece ti casu vina complementary i upgradovace te kad dodjes sledeci put.
Mozes da sedis i kukas za adapter i isterujes pravdu ili da sidjes dole da ga uzmes.
stizu oni nakon dva sata u celini i donose pogresno meso i krompire umesto luka.

Ne mora, sto bi joj naplatili kad su kasnili

Nece joj naplatiti ni hranu. Adapter se daje dzabe uvek
Kod nas u lancu kazes da ti je jastuk mekan i dobijes 50% popusta sledeci put. Nesto ozbiljnije odmah ne naplacujemo sobu.
Ona moja drugarica mecku rodi dok objasni generalnom da su nesto zahebali i da treba da nadoknade gostima ako zele da ih vide sledeci put.Ala ste vi neki finiOna moja drugarica mecku rodi dok objasni generalnom da su nesto zahebali i da treba da nadoknade gostima ako zele da ih vide sledeci put.

Узми лимун, негазирану воду и кашикицу меда... мед се раствори мешањем у води и лимуну и кад је све на собној температури као што једино и треба да буде....popih limun i sodu, sve mi na nos izadje kao da sam popila 2l nekog gaziranog pica![]()
Узми лимун, негазирану воду и кашикицу меда... мед се раствори мешањем у води и лимуну и кад је све на собној температури као што једино и треба да буде.

Они који то пију годинама увек узимају с медом, а неки узимају рецимо пролом воду јер је благотворна за бубреге и негазирана и високо базна...sta ce mi negazirana voda, kad imam cesmu?
..zasto med? necu da bude slatko, hocu da neutralisem kiselost...
Kazu da tako spavaju spokojna i srecna deca![]()

Они који то пију годинама увек узимају с медом, а неки узимају рецимо пролом воду јер је благотворна за бубреге и негазирана и високо базна.
Заправо је пролом најбазнија домаћа минерална вода
http://www.prolomvoda.com/ph.php