Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne radi se o tome vec o odnosu prena ljudima.
Mogu sama da skuvam veceru...nije problem ali nekulturu ne varim. Zato lanci i imaju lose ocene a butik hoteli dobre.
Ovako kako si se ti meni sada obratila neko u hotelu ne sme da se obrati ako ima neki profesionalizam u sebi. Narocito ne sme da ti donosi dva sata kasnije nesto sto nisi narucila a sta placas svojim parama. To je bezobrazluk.

Nece ti naplatiti,donece ti casu vina complementary i upgradovace te kad dodjes sledeci put.
Mozes da sedis i kukas za adapter i isterujes pravdu ili da sidjes dole da ga uzmes.

Nece ti naplatiti,donece ti casu vina complementary i upgradovace te kad dodjes sledeci put.
Mozes da sedis i kukas za adapter i isterujes pravdu ili da sidjes dole da ga uzmes.

Neće joj naplatiti adapter, ona priča o hrani koja je kasnila 2h, i još doneli pogrešno.

stizu oni nakon dva sata u celini i donose pogresno meso i krompire umesto luka.

Узми лимун, негазирану воду и кашикицу меда... мед се раствори мешањем у води и лимуну и кад је све на собној температури као што једино и треба да буде.

..sta ce mi negazirana voda, kad imam cesmu?
..zasto med? necu da bude slatko, hocu da neutralisem kiselost...

..sta ce mi negazirana voda, kad imam cesmu?
..zasto med? necu da bude slatko, hocu da neutralisem kiselost...
Они који то пију годинама увек узимају с медом, а неки узимају рецимо пролом воду јер је благотворна за бубреге и негазирана и високо базна.
Заправо је пролом најбазнија домаћа минерална вода
http://www.prolomvoda.com/ph.php

Они који то пију годинама увек узимају с медом, а неки узимају рецимо пролом воду јер је благотворна за бубреге и негазирана и високо базна.
Заправо је пролом најбазнија домаћа минерална вода
http://www.prolomvoda.com/ph.php

..ček sad me ti savetujes da kupujem prolom vodu? ne mogu da pijem kiselu vodu, odvratna je....jedva i ovaj limun u vodi pijem i to je fuj....em je odvratna ta kisela voda (svaka mi je odvratna)
em jos treba da je platim....nemam ja finansije da sve to pokrijem...ne znam ima li prolom vode u bidonima po 5L....mada bi i tad bilo preskupo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back