- Poruka
- 98.702
Pa ne znam koju sferu zivota da izaberem
pricaj nam o poslu, za pocetak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam koju sferu zivota da izaberem
Nije mi jasno...ozb.
Valjda sudove stavis u masinu odmah nakon kuhanja. Idem od toga da ne sluzis na sto u sudovima u kojim si kuhala.
Na radnoj povrsini mi nikada nista ne bude...sve je u kuhinjskim elementima.
Ali shvatam. Kako sam razumio da ces kuhinju dovoditi u red mislio sam na radnu povrsinu i visecu sta kod tebe nije slucaj...ti peres i prozore i zavjese...nadam se ne za svaku sobu pojedinacno.

ja kad god vas čitam pomišljam jebbote kako ljudi šaroliko žive, puni im životi akcija, avantura, putovanja
a tebi sve dosadno u pm...

pricaj nam o poslu, za pocetak
a tebi sve dosadno u pm...
![]()
Nije mi jasno...ozb.
Valjda sudove stavis u masinu odmah nakon kuhanja. Idem od toga da ne sluzis na sto u sudovima u kojim si kuhala.
Na radnoj povrsini mi nikada nista ne bude...sve je u kuhinjskim elementima.
Ali shvatam. Kako sam razumio da ces kuhinju dovoditi u red mislio sam na radnu povrsinu i visecu sta kod tebe nije slucaj...ti peres i prozore i zavjese...nadam se ne za svaku sobu pojedinacno.
Seks nije za opisivanje po netu![]()
)))))Posao trenutno mrzim, nemam motivaciju,osecam se zaglavljeno. Vodim rat sa sefom.
Trazim novi,cekad danas jedan poziv za razgovor.
da to nije samo faza? do juce si bila zadovoljna istim
i ja mislim da joj tako došlo...pre mewsec dana se hvalila našla nov poso sve super, a sad ovo :/
Pre godinu dana sam nasla novi posao. Pre 2 nedelje su mi ponudili nesto.novo, al ne bih to
Plan mi je bio da budem tu godinu dana i to je tacno plafon. Vreme da se ide dalje.
dobro je kad nudePre godinu dana sam nasla novi posao. Pre 2 nedelje su mi ponudili nesto.novo, al ne bih to
ja kad god vas čitam pomišljam jebbote kako ljudi šaroliko žive, puni im životi akcija, avantura, putovanja
Sime, jadan je onaj koga materijalno cini srecnim. Ti si krajiska dusa pa razumes o cemu pricam.i ja isto, dao im Bog dar da putuju po svijetu, imaju novac, mnoge korisne stvari mogu sebi da priušte, ispune mnoge želje...ali onda ih vidim kako dolaze u rupu često, i samo kukaju na forumu...mnogi od njih, i onda se potpuno zabezeknem, kako ne cjene to što imaju, i shvatim zapravo koliko sam ja sretniji čovjek od njih...a u materijalnom smislu nemam ni 10% od toga što oni imaju...i krivo mi bude što nisu sretni...

i ja isto, dao im Bog dar da putuju po svijetu, imaju novac, mnoge korisne stvari mogu sebi da priušte, ispune mnoge želje...ali onda ih vidim kako dolaze u rupu često, i samo kukaju na forumu...mnogi od njih, i onda se potpuno zabezeknem, kako ne cjene to što imaju, i shvatim zapravo koliko sam ja sretniji čovjek od njih...a u materijalnom smislu nemam ni 10% od toga što oni imaju...i krivo mi bude što nisu sretni...
Plan mi je bio da budem tu godinu dana i to je tacno plafon. Vreme da se ide dalje.
.
)))))