Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije mi jasno...ozb.
Valjda sudove stavis u masinu odmah nakon kuhanja. Idem od toga da ne sluzis na sto u sudovima u kojim si kuhala :).
Na radnoj povrsini mi nikada nista ne bude...sve je u kuhinjskim elementima.
Ali shvatam. Kako sam razumio da ces kuhinju dovoditi u red mislio sam na radnu povrsinu i visecu sta kod tebe nije slucaj...ti peres i prozore i zavjese...nadam se ne za svaku sobu pojedinacno.

a kako se to drugačije radi...????? :think:

Nije mi jasno...ozb.
Valjda sudove stavis u masinu odmah nakon kuhanja. Idem od toga da ne sluzis na sto u sudovima u kojim si kuhala :).
Na radnoj povrsini mi nikada nista ne bude...sve je u kuhinjskim elementima.
Ali shvatam. Kako sam razumio da ces kuhinju dovoditi u red mislio sam na radnu povrsinu i visecu sta kod tebe nije slucaj...ti peres i prozore i zavjese...nadam se ne za svaku sobu pojedinacno.

Kako pojedinačno? Kada perem prozore i zavese, onda to radim dva dana. Jedan dan prizemlje, drugi dan sprat.

ja kad god vas čitam pomišljam jebbote kako ljudi šaroliko žive, puni im životi akcija, avantura, putovanja

i ja isto, dao im Bog dar da putuju po svijetu, imaju novac, mnoge korisne stvari mogu sebi da priušte, ispune mnoge želje...ali onda ih vidim kako dolaze u rupu često, i samo kukaju na forumu...mnogi od njih, i onda se potpuno zabezeknem, kako ne cjene to što imaju, i shvatim zapravo koliko sam ja sretniji čovjek od njih...a u materijalnom smislu nemam ni 10% od toga što oni imaju...i krivo mi bude što nisu sretni...

i ja isto, dao im Bog dar da putuju po svijetu, imaju novac, mnoge korisne stvari mogu sebi da priušte, ispune mnoge želje...ali onda ih vidim kako dolaze u rupu često, i samo kukaju na forumu...mnogi od njih, i onda se potpuno zabezeknem, kako ne cjene to što imaju, i shvatim zapravo koliko sam ja sretniji čovjek od njih...a u materijalnom smislu nemam ni 10% od toga što oni imaju...i krivo mi bude što nisu sretni...
Sime, jadan je onaj koga materijalno cini srecnim. Ti si krajiska dusa pa razumes o cemu pricam.:)

i ja tako nekako

Plan mi je bio da budem tu godinu dana i to je tacno plafon. Vreme da se ide dalje.

Kako onda objasnis potencionalnom buducem poslodavcu kod kojeg dodjes na razgovor za posao, zasto tako cesto menjas poslove?
Ozbiljni radnici ostaju u jednoj firmi zato sto ih ta firma gura naprijed te nemaju razlog da idu dalje :).

Jedno je kada pricamo o novopecenim apsolventima koji do 30-e nastoje sakupiti sto vise iskustva ali ti...tebi je 40 i jos uvijek menjas poslove nakon godinu dana. Sta je po sredi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back