- Poruka
- 122.079
Samo da im budem roomate u celiji![]()
ma ulovis na vreme, dok ne padnu, iskoristis i bacis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da im budem roomate u celiji![]()
bili u vojnom odseku..sin staso za upis u vojnu evidenciju...ljubi ga majka
pa onda...banka po novu karticu..
kablovska...otkazivanje fiksnog telefona,prelazak na kablovski paket...
pošta...
opština,predala zahtev za sufinansiranje manifestacije...
knjigovođa,predati papiri za godišnji obračun za klub...
e tako,,,
sad da ručam pa na poso...
a vi,kakote..????
mi jutros bazali po gradu, ladno bogami, pre dva dana isla bez jakne, sad mi i kapa treba
sad blejanje pa za nekih sat vremena opet majanje po sokaci

jest dosta hladnije nego prethodna dva dana,ali nije strašno..
samo da prođe još ovaj treći talas koji su najavili oko 9.2. i gotova zima...
imam proverenog prognostičara u kući...![]()

nista ne verujem...sto se mene tice ni sneg u aprilu me nece iznenaditi
ma vreme mu je da je hladno, nego je strasno nezdravo jedan dan 19 drugi 5 C

ocu, zabole me![]()
Само нек је топло.
Иначе ме ова киша и влага нервирају мада за усеве добро је да има воденог талога ма какав да је.
Јечам сточарац, 'шен'ца, биће и коороозе, а можда разбаЧим и мало соје, јбга од чега ће Травојед правити она његова квази млека од којих је оћелавио ко доопе?
Само нек је топло.
Иначе ме ова киша и влага нервирају мада за усеве добро је да има воденог талога ма какав да је.
Јечам сточарац, 'шен'ца, биће и коороозе, а можда разбаЧим и мало соје, јбга од чега ће Травојед правити она његова квази млека од којих је оћелавио ко доопе?

stampam gramatiku engleskog, moram mm-a da spremam za test. vec se nerviram, nikakav je djak, samo eskivira
jedem jabuku
tacnije,pojela sam je
Izbrisala sam prozore, prašinu, okačila zavese i usisala podove. Sada se selim u kuhinju da je malo dovedem u red, i na kraju kupatilo.
sto ne uzme cuvenu zutu za srednju skolu, ima kod polovnjaka
mada ima sad i na netu sve...ja sam ljubitelj papira
- - - - - - - - - -
Znas sta sam se je uvijek pitao...sta vi u kuhinji u stvari dovodite u red? Nije valjda da je ostavljate prljavu nakon kuhanja?
Idem od toga da se kuhinja prebrise i oriba tokom i nakon kuhanja. Ja kuham kod kuce, jako cesto ali nikada ne moram da je dovodim u red, naknadno. Bude utegnuta odmah nakon kuhanja.
Kuham kod sveki.
Ja u kuhinji ne kuham.Kuham kod sveki.
Kada kažem "dovedem u red", to znači gurnem sudove u mašinu, posklanjam sa radne površine nepotrebne stvari, izbrišem unutrašnjost kuhinjskih elemenata, iznesem smeće, izbrišem pod. Prethodno sam izbrisala prozor i okačila zavesu. Neke od ovih radnji ne radim svakodnevno, Jasnije?![]()
.de, opisi nam![]()