Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malopre se probudih,muka mi je,ide mi se u kupatilo,opstu slabost osecam i poce da pada kisa.
.......
Juce se promenio atmosferski pritisak popodne,htedoh da umrem od osecaja teskobe,zaspah uz lek.Rekla sam da sledi promena vremena,toliko mi je bilo lose.
........
Sad osecam mucninu i spava mi se .Uvek mi se spava kad pocne ovako kisa jer se organizam odjednom opusti.
.......

Kad me neko pita zasto kod ljudi cenim ono "u zlu" da se nadju e bas zbog ovakvih stvari.
Treba mi neko jak kad je meni lose da razume i pomogne da prodje.
Zivim sa ovim,na promenu vremena mogu i da se onesvestim vrlo lako.Drzim se zadnjim atomima snage ali moze da se desi.
.........
Za zivot u trazenju nekog ko ce biti tu nije potreban papir i to me ne zanima.
Potrebno je da bude dobar momak koji ce biti tu kad mi je lose.
Da zajedno placamo racune,pijemo ja caj,sok on sta god dok gledamo filmove/anime ususkani spod cebadi sa isprepletanim nogama i svako uz svoj lap top/notebuk ili da citamo knjige tako....
...........
Ljudi biraju izmedju dobre i lose strane dok ja biram srecnu stranu medalje.

Dobro jutro, svete :)

iscitah ragzovore od juce popodne i sinoc i sad mi je zao sto nisam bila na forumu, glupo je da retroaktivno kuckam..a bas bih imala da kazem par reci..
a juce prolaizm kraj Madlenianuma i vidim da je Veliki Getsbi an repertoaru i taman se obradovala i pocela da smisljam kako cu da odgledam kad prc..Bosiljcic igra Getsbija :neutral: e, neces ga majci.

Dobro jutro, svete :)

iscitah ragzovore od juce popodne i sinoc i sad mi je zao sto nisam bila na forumu, glupo je da retroaktivno kuckam..a bas bih imala da kazem par reci..
a juce prolaizm kraj Madlenianuma i vidim da je Veliki Getsbi an repertoaru i taman se obradovala i pocela da smisljam kako cu da odgledam kad prc..Bosiljcic igra Getsbija :neutral: e, neces ga majci.

Ne vidim zašto ti smeta Ivan Bivoljeoči Bosiljčić :)))))))

Ne vidim zašto ti smeta Ivan Bivoljeoči Bosiljčić :)))))))

oko.jpg

Bacih sinoc pogled na blagajnu kad sam izlazila iz pozorista...pred pocetak predstave,ako je ostalo neprodatih karata,one kostaju 200 dinara
A sinoc je i pored toga mesta bilo koliko hoces :aha:

bilo je gore
ja sam ulovila razvodnicu da mi objasni zasto su na netu rasprodate a vidim svojim ocima da na drugoj galeriji itekako ima mesta, cak i na prvoj
kaze ona meni, mi smo dobili informaciju da je sve puno, stvarno ne znam
nije puno vidimo i vi i ja da nije, mogla sam bolja mesta da kupim, ali na netu je bilo samo par komda mesta da se kupe, sve je pisalo da je rasprodato, u cemu je caka
opet ona ponavlja ko ploca da je dobila info da je sve rasprodato
ma nosi se :evil:
u necemu je caka....necu vise preko neta, hvatacu za gusu na blagajni

bilo je gore
ja sam ulovila razvodnicu da mi objasni zasto su na netu rasprodate a vidim svojim ocima da na drugoj galeriji itekako ima mesta, cak i na prvoj
kaze ona meni, mi smo dobili informaciju da je sve puno, stvarno ne znam
nije puno vidimo i vi i ja da nije, mogla sam bolja mesta da kupim, ali na netu je bilo samo par komda mesta da se kupe, sve je pisalo da je rasprodato, u cemu je caka
opet ona ponavlja ko ploca da je dobila info da je sve rasprodato
ma nosi se :evil:
u necemu je caka....necu vise preko neta, hvatacu za gusu na blagajni

mozda je fora da samo odredjeni broj karata ide u prodaju online
Mi smo bile na drugoj galeriji,u prvom redu na sredini
najbolja mesta,ubedljivo
bar kad je u pitanju predstava gde moras da citas prevod sa onog displeja

mozda je fora da samo odredjeni broj karata ide u prodaju online
Mi smo bile na drugoj galeriji,u prvom redu na sredini
najbolja mesta,ubedljivo
bar kad je u pitanju predstava gde moras da citas prevod sa onog displeja

jeste, prva i druga u sredini su najbolje zbog perspektive, pogotovo za balet/operu...ali to na netu uopste nije bilo
bio parter par mesta i to je to, a ja nisam ljubitelj partera, al hbg
prva loze dole mi je najbolja za predstave, to ne znam kojom magijom sad dobiti...90-ih smo to lako nabavljali, kad izadje repertoar tad kupis....sad hbt nema sanse na netu odmah pise prodato...
vraticu se na analogno, hebes budale sta muljaju

....probudila se popila caj i ugasila pec....malo dremnula jos, pa stavila supu da se kuva, napravila smuti od spanaca, jabuke, banane, djumbira...uz to kurkuma i C vitamin....sad
pijuckam kaficu...smisljam sta bi mogla jos da skuvam, pa da bude za 2 dana bar....i da li da perem kosu ili da cekam sutra....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back