Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izgleda kad treba da se tupi o doenju onda se ne baca na dip, moramo ovde da gledamo to
ali skolstvo izgleda vec nije za nase umove :lol:

da, malo nas je roditelja ovde i zenskog i muskog pola, ne bismo mogli adekvatno da obradimo tematiku. al za dojenje smo svi postali eksperti, to ne mora na DIP, zapravo bi mogao mini pdf da se otvori u okviru ovog, ili bar lepljiva tema da se nakaci.

...evo drzim :ortaci:

...nego kako ti je ona koleginica/drugarica o kojoj si pisala?

hvala kvinsi i afro!

cula sam se sa njom oko 24og januara
pojavili su joj se neki polipi na materici, pa su joj to otklanjali i cekala je rezultat biopsije da vidi da li su izrasline benigne ili maligne
inace kazu da kad je u pitanju tumor dojke, kao posledica terapija se javlja reakcija na jajnicima i materici
zavrsila je sa svim hemo i zracenjima..pocela je koza polako da joj zarasta od opekotina koje su posledice zracenja
promenila je delimicno nacin ishrane
ono sto nije, ne izlazi skoro napolje..nije na svezem vazduhu..kaze da otvori prozor i da joj je dosta
pusi i dalje i nije se resila stresa koji je imala, nego je pojacan jos
ja ne mogu da joj pomgnem, pa gledam da joj ne odmazem ni savetima ni drugacijem misljenju od njenog

da, malo nas je roditelja ovde i zenskog i muskog pola, ne bismo mogli adekvatno da obradimo tematiku. al za dojenje smo svi postali eksperti, to ne mora na DIP, zapravo bi mogao mini pdf da se otvori u okviru ovog, ili bar lepljiva tema da se nakaci.

ne moras da budes roditelj da bi znao za lopovluk u skolama...imas i licna iskustva
tako da je siroka tema i moze svako odgovori
al zaba kad klikne to sacuvaj boze :lol:

hvala kvinsi i afro!

cula sam se sa njom oko 24og januara
pojavili su joj se neki polipi na materici, pa su joj to otklanjali i cekala je rezultat biopsije da vidi da li su izrasline benigne ili maligne
inace kazu da kad je u pitanju tumor dojke, kao posledica terapija se javlja reakcija na jajnicima i materici
zavrsila je sa svim hemo i zracenjima..pocela je koza polako da joj zarasta od opekotina koje su posledice zracenja
promenila je delimicno nacin ishrane
ono sto nije, ne izlazi skoro napolje..nije na svezem vazduhu..kaze da otvori prozor i da joj je dosta
pusi i dalje i nije se resila stresa koji je imala, nego je pojacan jos
ja ne mogu da joj pomgnem, pa gledam da joj ne odmazem ni savetima ni drugacijem misljenju od njenog

...ne znam zasto su je ispekli tako :( evo meni je dr dao 7 dana da odmorim nogu bas zato sto se pojavilo jako crvenilo
pa da ne bude gore...pa od nedelje opet....nekad mi nije jasno zasto se ni pacijenti sami ne bune ili bar ne pitaju mora
li to tako...:(
...da, kazu da se jave metastaze na tim organima, ali da ako se na vreme otkriju mogu se spreciti dalje komplikacije,
sam oporavak od hemo je dug i grozan, ako nsia drugo ono zbog stresa od gubitka kose i ostalih nus pojava...
...steta sto nema nekog da je nagovori da ide napolje, ja bih isla puno vise da imam sa kim, ali dobro ni to nije neka
muka ici cu sama....svako treba da napravi bar jedan krug po naselju, bar da razradi zglobove...

...to oko pusenja je tek bzvz..ali eto ni ja ovo malo e.cigarete ne mogu skroz da se otarasim, pa pucnem tu i tamo
u toku dana...ali volim da je imam tu pa kad me uhvati kriza....ali divanski dim pravi udisem samo kad mi dodje neko
ko pusi...drugacije ne, evo sad ce 2 godine....
...da nekad je i najdobronamerniji savet tezak za onog ko slusa, jer ih je sigurno mnogo takvih dnevno, a ustvari fali samo
neko ko ce da bude tu neko vreme, i da ne popuje nista...:ok:

i treba, kad god mozes i ugrabis priliku. kako je beba :D?

Dobro, eno spava ******. Nesto se pocela meskolji, valjda se nisam urekla, bar jos sat da odspava. Jede ko slon, rekla mi sestra da joj dajem sad 80-90 ml, ne vise, al ona kuka, jede po 100-120, ja sta cu, dam joj, ne mogu je pustiti gladna da kuka.

- - - - - - - - - -

Otkad je goozica opet cenzurisana?

Dobro, eno spava ******. Nesto se pocela meskolji, valjda se nisam urekla, bar jos sat da odspava. Jede ko slon, rekla mi sestra da joj dajem sad 80-90 ml, ne vise, al ona kuka, jede po 100-120, ja sta cu, dam joj, ne mogu je pustiti gladna da kuka.

- - - - - - - - - -

Otkad je goozica opet cenzurisana?

Па, можеш да јој тепаш и другачије...

Звер, антихрист, смор, удав, крпељ, црв, свињче :zcepanje:

Овако ми нашој кад је највише волимо.

У задње време је све више зовем кобрица и феферонче мамино...

Па, можеш да јој тепаш и другачије...

Звер, антихрист, смор, удав, крпељ, црв, свињче :zcepanje:

Овако ми нашој кад је највише волимо.

У задње време је све више зовем кобрица и феферонче мамино...
Zver, krpelj, buva, vestica, zlo. I krastavcic. Pao je muz kad sam prvi put rekla evil never sleeps.

Zver, krpelj, buva, vestica, zlo. I krastavcic. Pao je muz kad sam prvi put rekla evil never sleeps.

Добро је, нисмо једини такви.

Видим нешто у околини сви злато, срећо, душо, срце...

Па, јел' се тако исказује неизмерна љубав према детету, побогу :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back