- Poruka
- 50.342
Gotovo. Jos sad samo da pokupim pare 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gotovo. Jos sad samo da pokupim pare![]()

izgleda kad treba da se tupi o doenju onda se ne baca na dip, moramo ovde da gledamo to
ali skolstvo izgleda vec nije za nase umove![]()
...evo drzim
...nego kako ti je ona koleginica/drugarica o kojoj si pisala?
da, malo nas je roditelja ovde i zenskog i muskog pola, ne bismo mogli adekvatno da obradimo tematiku. al za dojenje smo svi postali eksperti, to ne mora na DIP, zapravo bi mogao mini pdf da se otvori u okviru ovog, ili bar lepljiva tema da se nakaci.

masala
oci skupljas po podu pretpostvaljam![]()
hvala kvinsi i afro!
cula sam se sa njom oko 24og januara
pojavili su joj se neki polipi na materici, pa su joj to otklanjali i cekala je rezultat biopsije da vidi da li su izrasline benigne ili maligne
inace kazu da kad je u pitanju tumor dojke, kao posledica terapija se javlja reakcija na jajnicima i materici
zavrsila je sa svim hemo i zracenjima..pocela je koza polako da joj zarasta od opekotina koje su posledice zracenja
promenila je delimicno nacin ishrane
ono sto nije, ne izlazi skoro napolje..nije na svezem vazduhu..kaze da otvori prozor i da joj je dosta
pusi i dalje i nije se resila stresa koji je imala, nego je pojacan jos
ja ne mogu da joj pomgnem, pa gledam da joj ne odmazem ni savetima ni drugacijem misljenju od njenog
evo meni je dr dao 7 dana da odmorim nogu bas zato sto se pojavilo jako crvenilo

i treba, kad god mozes i ugrabis priliku. kako je beba?
Ne spominji, em bilo boga oca, em bas tesko i zakukuljeno....

Dobro, eno spava ******. Nesto se pocela meskolji, valjda se nisam urekla, bar jos sat da odspava. Jede ko slon, rekla mi sestra da joj dajem sad 80-90 ml, ne vise, al ona kuka, jede po 100-120, ja sta cu, dam joj, ne mogu je pustiti gladna da kuka.
- - - - - - - - - -
Otkad je goozica opet cenzurisana?

a tek sto cu ja da te obradujem...cek cek samo da vidim za gde i sta...ima medicinu pored mene da zavrsis![]()

Sve cu ti ja to naplatim![]()

Zver, krpelj, buva, vestica, zlo. I krastavcic. Pao je muz kad sam prvi put rekla evil never sleeps.Па, можеш да јој тепаш и другачије...
Звер, антихрист, смор, удав, крпељ, црв, свињче
Овако ми нашој кад је највише волимо.
У задње време је све више зовем кобрица и феферонче мамино...
jok ja mislila za dz
ma na konju si, em ces da zaradis em ces jos jedan faks posle moci da zavrsis, odma na master, da preskocis osnovne![]()

Zver, krpelj, buva, vestica, zlo. I krastavcic. Pao je muz kad sam prvi put rekla evil never sleeps.

NisteДобро је, нисмо једини такви.
Видим нешто у околини сви злато, срећо, душо, срце...
Па, јел' се тако исказује неизмерна љубав према детету, побогу![]()

Cek prvo sa ovim bankarima da izadjem na kraj![]()
jel ima neki useljiv sa platom u devizamaopa mace, znaci pucas na visokojel ima neki useljiv sa platom u devizama

Син је био ,,крмчић", близнакиње ,,прасице".Zver, krpelj, buva, vestica, zlo. I krastavcic. Pao je muz kad sam prvi put rekla evil never sleeps.