Malopre se probudih,muka mi je,ide mi se u kupatilo,opstu slabost osecam i poce da pada kisa.
.......
Juce se promenio atmosferski pritisak popodne,htedoh da umrem od osecaja teskobe,zaspah uz lek.Rekla sam da sledi promena vremena,toliko mi je bilo lose.
........
Sad osecam mucninu i spava mi se .Uvek mi se spava kad pocne ovako kisa jer se organizam odjednom opusti.
.......
Kad me neko pita zasto kod ljudi cenim ono "u zlu" da se nadju e bas zbog ovakvih stvari.
Treba mi neko jak kad je meni lose da razume i pomogne da prodje.
Zivim sa ovim,na promenu vremena mogu i da se onesvestim vrlo lako.Drzim se zadnjim atomima snage ali moze da se desi.
.........
Za zivot u trazenju nekog ko ce biti tu nije potreban papir i to me ne zanima.
Potrebno je da bude dobar momak koji ce biti tu kad mi je lose.
Da zajedno placamo racune,pijemo ja caj,sok on sta god dok gledamo filmove/anime ususkani spod cebadi sa isprepletanim nogama i svako uz svoj lap top/notebuk ili da citamo knjige tako....
...........
Ljudi biraju izmedju dobre i lose strane dok ja biram srecnu stranu medalje.
.......
Juce se promenio atmosferski pritisak popodne,htedoh da umrem od osecaja teskobe,zaspah uz lek.Rekla sam da sledi promena vremena,toliko mi je bilo lose.
........
Sad osecam mucninu i spava mi se .Uvek mi se spava kad pocne ovako kisa jer se organizam odjednom opusti.
.......
Kad me neko pita zasto kod ljudi cenim ono "u zlu" da se nadju e bas zbog ovakvih stvari.
Treba mi neko jak kad je meni lose da razume i pomogne da prodje.
Zivim sa ovim,na promenu vremena mogu i da se onesvestim vrlo lako.Drzim se zadnjim atomima snage ali moze da se desi.
.........
Za zivot u trazenju nekog ko ce biti tu nije potreban papir i to me ne zanima.
Potrebno je da bude dobar momak koji ce biti tu kad mi je lose.
Da zajedno placamo racune,pijemo ja caj,sok on sta god dok gledamo filmove/anime ususkani spod cebadi sa isprepletanim nogama i svako uz svoj lap top/notebuk ili da citamo knjige tako....
...........
Ljudi biraju izmedju dobre i lose strane dok ja biram srecnu stranu medalje.
)
e, neces ga majci.