Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
drzavni praznik je 15 i 16.2, metlo. posle ima samo urks/prvi maj i to je to do novembra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne volim operemene tata i mama sutra vode na travijatu.malo pre mami kazem,aj me podseti o cemu se radi.ona prica a ja ridam![]()
volim horske delove, ali solo delove ne bas.....al na balet otkidam
pa to je vise zabrinjavajuce od nepoznatih zenskih moram ti reci.
Il si izlapela pa se ne secas svalerskih gaca ili ti muski zastranili![]()

drzavni praznik je 15 i 16.2, metlo. posle ima samo urks/prvi maj i to je to do novembra

ja ne volim operevolim horske delove, ali solo delove ne bas.....al na balet otkidam
medjutim j obozava opere a nije ljubitelj baleta....pa imamo sporazum![]()

meni je samo bitno da znam pricu.pre par godina sam isto bila na travijati i to sa kumom,u jednom trenutku pogledam u nju,a ona zuri u plafon i proucava ono za gasenje pozara iznad bine
pozajmile smo program ,posle toga je bila druga prica
a balet ne podnosim.a putovala za budimpestu da odgledam bajaderu.cetiri sata skakutanja,to je pakao

meni je samo bitno da znam pricu.pre par godina sam isto bila na travijati i to sa kumom,u jednom trenutku pogledam u nju,a ona zuri u plafon i proucava ono za gasenje pozara iznad bine
pozajmile smo program ,posle toga je bila druga prica
a balet ne podnosim.a putovala za budimpestu da odgledam bajaderu.cetiri sata skakutanja,to je pakao

kupili onlajn karte za zizel i nabuko....cudo da primaju debitne za net kupovinubila sam ubedjenja da ce odbiti
veceras na nabuko![]()

joj ne smem da otvorim na poslu, a i meni se smeje![]()

zbranjeno nekontrolisano vrsljanje po netu, a smejanje kako kad![]()
u Beo sportu ne smes ni ''ocima'' da se nasmejes, odmah dobijes packu![]()

Cula sam to za Beosport...znam zenu koja tamo radi i kad god treba da se cujemo,ona kaze...tek posle pet,dok sam na poslu ne smem da razgovaram![]()