Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ne volim opere :rumenko: volim horske delove, ali solo delove ne bas.....al na balet otkidam
medjutim j obozava opere a nije ljubitelj baleta....pa imamo sporazum :lol:

meni je samo bitno da znam pricu.pre par godina sam isto bila na travijati i to sa kumom,u jednom trenutku pogledam u nju,a ona zuri u plafon i proucava ono za gasenje pozara iznad bine:lol:
pozajmile smo program ,posle toga je bila druga prica
a balet ne podnosim.a putovala za budimpestu da odgledam bajaderu.cetiri sata skakutanja,to je pakao

meni je samo bitno da znam pricu.pre par godina sam isto bila na travijati i to sa kumom,u jednom trenutku pogledam u nju,a ona zuri u plafon i proucava ono za gasenje pozara iznad bine:lol:
a balet ne podnosim.a putovala za budimpestu da odgledam bajaderu.cetiri sata skakutanja,to je pakao

Ja cu na baletu verovatno da se roknem :lol:

ja kad gledam ples bilo koje vrste zaboravim na svet oko sebe :heart:

juri me j za travijatu, al ja kad im cujem onu popularnu melodiju dodje mi da se ubijem slamcicom....jos su me italijani jesenas sa njom udavili, pa trzam :lol:
sad vecamo dal da mu popustim :lol:
aj smokvo idi ti sa njim :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back