Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mogu da se slozim, donekle. zavisi sta ocekujes od filma koji gledas, knjige koju uzmes da citas..relaks ili nesto sto ce te naterati da se zamislis. u mom slucaju preovladjuje ono prvo, zato su mi horori omiljeni zanr. :)
sve manje imam strpljenja za ista sto me natera da ukljucim mozak, povrsnost je ponekad dragocena, ja da ti kazem.

dragocena al tebi nedostupna, samo sto ti se ponekad na suvo provuce i ta iluzija, kao i svakom retkom majstoru samoobmane :D jer ukljuciti mozak ireverzibilan je step ( i zaieb :mrgreen: )

ma, ozbiljna sam za papagaja Seneku iz knjige..ili beše sova, kao oličenje mudrosti? jao, kako ne mogu da se setim, a gugl mi izbacuje oboljenje sobnih ptica, na moj upit :confused:

dečija je knjiga u pitanju..a, pa setiću se ja kad tad!

dragocena al tebi nedostupna, samo sto ti se ponekad na suvo provuce i ta iluzija, kao i svakom retkom majstoru samoobmane :D jer ukljuciti mozak ireverzibilan je step ( i zaieb :mrgreen: )

ja ovo shvatam kao kompliment, da ynaš samo.

ali moram da procitam post jos par puta, namerno pišeš rešenice tako da razmišljam dok čitam :D

Od dečjih knjiga smo čitali Zov divljine i ostavili na pola, jer smo mnogo plakali. A posle mi mamočka uništila detinjstvo i dala mi Krvne veze da čitam u trećem osnovne.. ja mukica pročitala... Tako isto filmove nisam gledala deset godina, jer mi je ona pustila Dom za vešanje.

Sve stoji, 100 poena, bravo. :rotf:

a nekako sam se nadala da se nećeš oglasiti povodom posta, naročito sa tim histeričnim smajlijem.

- - - - - - - - - -

Od dečjih knjiga smo čitali Zov divljine i ostavili na pola, jer smo mnogo plakali. A posle mi mamočka uništila detinjstvo i dala mi Krvne veze da čitam u trećem osnovne.. ja mukica pročitala... Tako isto filmove nisam gledala deset godina, jer mi je ona pustila Dom za vešanje.

Šeldon? :) tu bre ima mnogo scena seksa, nije baš ukačila tajming da ti da tu knjigu u ručice..

a nekako sam se nadala da se nećeš oglasiti povodom posta, naročito sa tim histeričnim smajlijem.

- - - - - - - - - -

Šeldon? :) tu bre ima mnogo scena seksa, nije baš ukačila tajming da ti da tu knjigu u ručice..

Pa vidiš da žena ima savršen osećaj za tajming. Ništa ja to sa seksom nisam ukapirala, al' se i dan danas sećam kako su onog prikivali za pod i kako je onaj ubio onog mučenog konja i kako je onaj mali umirao od besnila, pa ga ovaj što je ubio konja izlečio.
Da, da.. Šeldon..:(

Ja čitala decu s kolodvora Zoo, moralo je da prođe dobrano vremena da sve pozaboravljam pa da počnem da se drogiram.
No, verujem, zahvaljujući toj knjizi nisam to uradila u magarećim godinama, već više u onim konjskim, 20+.

Ja čitala decu s kolodvora Zoo, moralo je da prođe dobrano vremena da sve pozaboravljam pa da počnem da se drogiram.
No, verujem, zahvaljujući toj knjizi nisam to uradila u magarećim godinama, već više u onim konjskim, 20+.

Joj i tu sam plakala...
I sad kad malo saberem baš sam plačipiččka..:(
Al' na mene nije uticala ta knjiga što se drogiranja tiče, nisam baš toliko povodljiva..:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Joj sad mi dođe da otvorim temu Traume iz detinjstva..:(

- - - - - - - - - -

I onda se neko čudi kako meni Hari Poter nikad nije bio zanimljiv....:(

A sećam se jednog nekog Šeldonovog romana, možda Ako dočekam sutra, je ona nešto kao bolesna, a on dolazi da je neguje, i da l je valjda skida golu pa se posle vole :rumenko:
A i iz nekog drugog, takođe Šeldonovog, se sećam neke što je htela da bude glumica pa ju je neki odvukao u neku tonsku sobu i valjda joj nabio od jelte pozadi, i uključila se kao neka traka sa nekim smehom, nju je stravično bolelo a on joj je rekao 'vrišti mi lutkice'.
Eto toga se samo sećam. Čitala sam ga sa, recimo 13-14 godina, takođe na mamin predlog :confused:

- - - - - - - - - -

Onda mi je sestra rekla da batalim ta gomna i uvalila mi u ruke Njetočku :heart:

Nije vezano za knjige... al' kad sam je prvi put pitala nešto vezano za seks, tipa kako nastaju deca, samo što mi jajnike nije nacrtala. Od tad polne organe uredno preskačem i imam najgore ocene iz istih..:lol:

- - - - - - - - - -

I posle pokušavala da me ubedi da postoji vila Zubić...:(

Nije vezano za knjige... al' kad sam je prvi put pitala nešto vezano za seks, tipa kako nastaju deca, samo što mi jajnike nije nacrtala. Od tad polne organe uredno preskačem i imam najgore ocene iz istih..:lol:

Mene je moja napala kad sam bila u četvrtom osnovne za neke kondome što je našla u mom ormanu.
Neka od sestara je tu sakrila, kao da mama ne nađe, koji naivac, pffff.
Al jedva sam se izvukla, plakala sam da ni ne znam šta je to i čemu služi i ako me već optužuje red bi bio da znam koji sam zločin počinila.
Samo se okrenula i otišla i rekla sestrama da popričaju sa mnom :lol:

A sećam se jednog nekog Šeldonovog romana, možda Ako dočekam sutra, je ona nešto kao bolesna, a on dolazi da je neguje, i da l je valjda skida golu pa se posle vole :rumenko:
A i iz nekog drugog, takođe Šeldonovog, se sećam neke što je htela da bude glumica pa ju je neki odvukao u neku tonsku sobu i valjda joj nabio od jelte pozadi, i uključila se kao neka traka sa nekim smehom, nju je stravično bolelo a on joj je rekao 'vrišti mi lutkice'.
Eto toga se samo sećam. Čitala sam ga sa, recimo 13-14 godina, takođe na mamin predlog :confused:

- - - - - - - - - -

Onda mi je sestra rekla da batalim ta gomna i uvalila mi u ruke Njetočku :heart:
ovo je Harold Robins, i ista scena mi je ostala u glavi. analni seks je bio u pitanju, on joj je dao maramicu da se obrise posle toga i rekao Ovo vristanje me stvarno uzbudjuje. i dobila je ulogu, da...
Bože, Bože, koliko je fascinantno šta mozak skladišti...

Mene je moja napala kad sam bila u četvrtom osnovne za neke kondome što je našla u mom ormanu.
Neka od sestara je tu sakrila, kao da mama ne nađe, koji naivac, pffff.
Al jedva sam se izvukla, plakala sam da ni ne znam šta je to i čemu služi i ako me već optužuje red bi bio da znam koji sam zločin počinila.
Samo se okrenula i otišla i rekla sestrama da popričaju sa mnom :lol:

:lol:
Ja sam mojoj rekla da sam se zaljubiška u Vasu u četvrtom osnovne. Onda cela familija znala za Vasu i od tad joj ništa ne pričam o mojim simpatijama.

- - - - - - - - - -

Koliko me samo bilo sramota zbog Vase... k'o bi rekao da će od tako stidljivog deteta nastati ja..:lol:

- - - - - - - - - -

Joj sad mi dođe da gledam svoje slike kad sam bio mali i sladak..:zaljubljena:

ovo je Harold Robins, i ista scena mi je ostala u glavi. analni seks je bio u pitanju, on joj je dao maramicu da se obrise posle toga i rekao Ovo vristanje me stvarno uzbudjuje. i dobila je ulogu, da...
Bože, Bože, koliko je fascinantno šta mozak skladišti...

Al stvarno, nekada od cele neke knjige mi ostane samo isečena neka scena i ni pod pretnjom obaveznog prisustva na naprednjačkom mitingu ne bih mogla da se setim ničeg drugog.

:lol:
Ja sam mojoj rekla da sam se zaljubiška u Vasu u četvrtom osnovne. Onda cela familija znala za Vasu i od tad joj ništa ne pričam o mojim simpatijama.

- - - - - - - - - -

Koliko me samo bilo sramota zbog Vase... k'o bi rekao da će od tako stidljivog deteta nastati ja..:lol:

- - - - - - - - - -

Joj sad mi dođe da gledam svoje slike kad sam bio mali i sladak..:zaljubljena:

Mene su u trećem smarali za simpatiju, jedva sam procedila da mi se sviđa neki Darko, posle su me svaki dan kad dođem iz škole zapitkivali, a šta radi Darko, a kako je Darko, onda sam se smorila, postala i ostala jedan izrazito privatni namćorasti lik.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back