Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hercegovka :))))))))))

- - - - - - - - - -

Ma kako ništa i zašto mi ulećeš u tok?! :evil:

Izvini, slučajno sam.. sad bih ubacila neumesnu šalu o Hercegovini i Dalmaciji i tucanju kamena i glodanju kore sa drveta.. al' odlučila sam da danas ne budem bezobrazna..:mrgreen:

- - - - - - - - - -

četeres minuta ribaš pločice , pa to je za pohvalite se

Ma ne. Pločice sam ribala dvadeset ( mnogo su prljave, mast se uhvatila svuda), a 40 sam buljila u prazno i nisam skontala kad je prošlo.

Ne mogu više ovako, svega mi, prestajem da pijem.
Juče umesto da lepo legnem u devet uveče, taman dovoljno pipnuta da mogu blaženo da zaspim, dovatismo se rakije, Hercegovine, Like, pokojnog deda Todora i prvog svetskog rata.

Nije problem što piješ. Problem je što piješ s mužem.. :lol:

Ma on mi je najbolje društvo.
Ne mogu bre da pijem sa drugaricama pa da slušam o momcima/muževima/svekrvama/pelenama/vežbanju/poslu/...
Jedino sa bratom mojim pobratimom, s njom mogu uvek i o vaščemu da pričam il tupim il štagod, al ona mi je brat pa se to ni ne računa.

- - - - - - - - - -

A, to, tvrdoglavo ko bizon.:D

Mislim da je to najkritičnija kombinacija. Hercegovka i Likota...
Bojim se i da pomislim kako to izgleda uživo...:D

Neko ko veruje u horoskop bi dodao pride i lav/škorpija kombinacija, al dobro.
Još uvek se volimo.
Kad počne da leti perje vadim ćaćinu pušku što mi je ostavio u amanet.
Nema veze što ne znam da pucam i kundak će moći rešiti nesuglasice.

Ma on mi je najbolje društvo.
Ne mogu bre da pijem sa drugaricama pa da slušam o momcima/muževima/svekrvama/pelenama/vežbanju/poslu/...
Jedino sa bratom mojim pobratimom, s njom mogu uvek i o vaščemu da pričam il tupim il štagod, al ona mi je brat pa se to ni ne računa.

Ja sam nagluva, ja tih problema nemam..
A i dodatno ogluvim kad se napijem...
A i nije me briga što sam nepristojna i sedim u ćošku.. samo me neki upadljivo pitaju šta mi je, a onda me iznerviraju pa postanem nasilna što je komično.
A i generalno sam solo drinker..
I tri rečenice sam započela sa A.:lol:

- - - - - - - - - -

Moja besti je dupli ovan, ja dupli jarac.. srećom ne verujem u horoskop. Zadnji put smo se potukle na drugoj godini faksa.

mm i ja ne pijemo zajedno jer uvek neko mora da vozi :(
u kucnoj varijanti rakija, dve, ali se nikad nismo posteno zarakijali, uvek su deca tu. jesmo se zajedno napiili sad za srpsku ng, u hotelu je sve lepo bilo organizovano, i decu su cuvali i cak odvojili jednu sobu s krevecima da ih polegaju ako roditelji polegaju :malav:

ja skoro nisam pogledala dobar film, dajte predloge. jel gledao neko bridge of spies, revenant i jos koje novije?

revenant gledalo moje dete, a i covek mi, oboje se smorili..:D ja nisam, ali izgleda da su ocekivanja bila velika, obzirom na to koliko su ga i kako najavljivali.
koji zanr volis? i ne slusaj atavizam sa El topom, osim ako neces da obolis od posttraumatskog sindroma :evil:

kanim se da gledam Opkladu veka, svidja mi se ekipa glumaca, samo nikako da stigne na red. ako sam kod kuce, uglavnom zaspim cim upalim lap top i krenem da gledam film. bruka.

A dobro, vi ste izgleda oboje ozbiljni i strejt.. to godi, ako se potrefite.
Baš sam kseldzi slala slike kakva sam bila pre veze sa zadnjim strejterom i kakva sam sad... pa da me ne prepoznaš.. upropastio me čovek načisto...
I nije ovo sad nešto preterano povezano sa temom, al' može da se poveže... nego da ja kažem da sam nekad bila dobra riba..:lol:

- - - - - - - - - -

revenant gledalo moje dete, a i covek mi, oboje se smorili..:D ja nisam, ali izgleda da su ocekivanja bila velika, obzirom na to koliko su ga i kako najavljivali.
koji zanr volis? i ne slusaj atavizam sa El topom, osim ako neces da obolis od posttraumatskog sindroma :evil:

kanim se da gledam Opkladu veka, svidja mi se ekipa glumaca, samo nikako da stigne na red. ako sam kod kuce, uglavnom zaspim cim upalim lap top i krenem da gledam film. bruka.
Šta fali filmu?:lol:

Gledanje holivudskih novih blokbastera, ne može da zadovolji ništa osim površine čoveka. Punoća filma kao umetničkog izražaja, ne može se doživeti u Holivudu. To su sadržaji koji su nam nametnuti. Za pravi film, treba malo zagrebati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back