Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mm i ja ne pijemo zajedno jer uvek neko mora da vozi :(
u kucnoj varijanti rakija, dve, ali se nikad nismo posteno zarakijali, uvek su deca tu. jesmo se zajedno napiili sad za srpsku ng, u hotelu je sve lepo bilo organizovano, i decu su cuvali i cak odvojili jednu sobu s krevecima da ih polegaju ako roditelji polegaju :malav:

Meni je užasno strašno kad idemo negde na neke svadbe i ostale drndaljke što ne možemo oboje da pijemo.
Onda ni ja ne pijem zato što on ne pije, na kraju se oboje smorimo i jedva čekamo da dođemo kući da se proveselimo :lol:

- - - - - - - - - -

A hajde da proširimo temu i na knjige i serije, poslednji film koji sam gledala je bio Panov lavirint, iste godine kad je i napravljen :)))))))

Gledanje holivudskih novih blokbastera, ne može da zadovolji ništa osim površine čoveka. Punoća filma kao umetničkog izražaja, ne može se doživeti u Holivudu. To su sadržaji koji su nam nametnuti. Za pravi film, treba malo zagrebati...

mogu da se slozim, donekle. zavisi sta ocekujes od filma koji gledas, knjige koju uzmes da citas..relaks ili nesto sto ce te naterati da se zamislis. u mom slucaju preovladjuje ono prvo, zato su mi horori omiljeni zanr. :)
sve manje imam strpljenja za ista sto me natera da ukljucim mozak, povrsnost je ponekad dragocena, ja da ti kazem.

Dobro, odgledala sam još neki, možda, kasnije.
Tipa Bilo jednom u Americi il tako nešto sveže :)))))
Krenem zilion puta da nešto pogledam i jednostavno nemam živaca.
ho ho ho, jedan od omiljenih ikada...scena gde ona pogadja ko ju je kresnuo odzade, sto bi se arhaicno reklo :rumenko:

- - - - - - - - - -

E opet ste počeli da me diskriminišete tim vašim smislenim pričama!:evil:

- - - - - - - - - -

Da nisam turila drugu kafu, sad bih nastavila da ribam pločice.

turi neki Senekin citat, cisto da budes u fazonu :mrgreen:

mogu da se slozim, donekle. zavisi sta ocekujes od filma koji gledas, knjige koju uzmes da citas..relaks ili nesto sto ce te naterati da se zamislis. u mom slucaju preovladjuje ono prvo, zato su mi horori omiljeni zanr. :)
sve manje imam strpljenja za ista sto me natera da ukljucim mozak, povrsnost je ponekad dragocena, ja da ti kazem.

Da, suština je u očekivanju, ali ni tu nije crno bela situacija.

Recimo, ja nekad želim opuštanje, i ako pustim, npr Bridge of Spies, a vrlo dobro sam upoznat sa autentičnom pričom o tim špijunima i njihovim delom, kada vidim američko proseravanje, falsifikovanje, patetiku i želju za spektaklom po svaku cenu, ja moram da ga isključim.
Ali, dobro, doduše, ja vrlo retko puštam film da se opustim. Moji motivi su drugačiji, pa je i izbor filmova prilagodjen tome.

ja sam od nove godine ponovo pocela da citam nakon nekoliko godina pauze (mislim, da citam nesto drugo osim politicko istorisjkih knjiga za master) i sada citam dzilijen flin "iscezla", volim trilere.
uzmi od Olsena Zenu u kavezu ili Poruku u boci ili Saptac od Karizija, ako volis trilere, dopasce ti se.

Sad moram da guglam ko ti je taj Seneka..:mrgreen:

moze lock :mrgreen:

uzmi od Olsena Zenu u kavezu ili Poruku u boci ili Saptac od Karizija, ako volis trilere, dopasce ti se.

moze lock :mrgreen:

Poruku u boci nisam čitala. Ali žena u kavezu i Šaptač su me tak' iznervirali, tresla sam se od muke dva dana posle tih knjiga... kao i ona Izgubljen zauvek ili tako nešto.. ni ne pamtim više.. jedino mi za Šaptača žao što je dobra tema, a loše izvedeno. A svi nešto hvale te knjige.:(

- - - - - - - - - -

E nek sam ja naslov knjige napisala malim slovom... boli me uvo, neću da ispravljam ionako ste počeli da me sprdate zbog toga..:lol:

Poruku u boci nisam čitala. Ali žena u kavezu i Šaptač su me tak' iznervirali, tresla sam se od muke dva dana posle tih knjiga... kao i ona Izgubljen zauvek ili tako nešto.. ni ne pamtim više.. jedino mi za Šaptača žao što je dobra tema, a loše izvedeno. A svi nešto hvale te knjige.:(

- - - - - - - - - -

E nek sam ja naslov knjige napisala malim slovom... boli me uvo, neću da ispravljam ionako ste počeli da me sprdate zbog toga..:lol:

sta znam, jesu odskocili od americkih pisaca, recenice su drugacije, cela atmosfera u knjigama je skroz opozitna uobicajenoj..nisu vrhunska literarna ostvarenja, ali i ne treba da budu..meni se Olsen dopada, bas, a Karizi je valjda bio sudija pre nego sto je batalio pravosudje i poceo da pise, cini mi se da daje dobar ugao gledanja na ono o cemu pise. Sad cu da kupim Decaka od stakla, njegovog.

sta znam, jesu odskocili od americkih pisaca, recenice su drugacije, cela atmosfera u knjigama je skroz opozitna uobicajenoj..nisu vrhunska literarna ostvarenja, ali i ne treba da budu..meni se Olsen dopada, bas, a Karizi je valjda bio sudija pre nego sto je batalio pravosudje i poceo da pise, cini mi se da daje dobar ugao gledanja na ono o cemu pise. Sad cu da kupim Decaka od stakla, njegovog.

Ta knjiga je valjda napisana po istinitom događaju... dobro jeste to nadograđeno i sve, ali ima elemenata.
Ali meni je on kao naš Tešić. Čovek deset godina samo skupljao materijal za knjigu i tako, da se narodski izrazim, usro stvar da sam ja bila šokirana. Kažu da se sad popravio, al' ja posle Kosingasa hrabrosti nemam.

- - - - - - - - - -

Eto uvukli ste me u kolo, sad ću da upropastim forumski ugled i čast dosadnog spamera što vreba ljude iz prikrajka.:(

- - - - - - - - - -

Šalim se, vrebam ja vas i dalje..

Karizi nije loš.
Pročitala sam ja sve četiri knjige koje su objavljene kod nas (nek nam živi živi tabla, uštedeh onolike novce na knjige, a bila sam strastveni mrzitelj istog dok ga ne dobih na poklon).
I, šta znam, onako... nije lošo al nije ni harašo, negde sam nekako neopredeljena.
Što kaže At, imam neki osećaj neiskorišćenosti potencijala.
Teme su dobre, da, ali nešto me ne ispunjava, već me ostavlja u tako nekom stanju nit me jepi nit mi puta traži.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back